Undertekster til mine film

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Registreret bruger

Jeg har en del private video optagelser i mpg4 format, jeg gerne vil have lagt tekster på……. og det går sådan set også fint, lige indtil man skal se filmen, da bliver den hvide tekst mere eller mindre usynlig på en hvid baggrund…..( hvide duge, hvidt tøj og lignende ) Jeg bruger programmet ” Subtittle editor 3.4.3 “, der er et freeware program, på dansk, og ganske let, at finde ud af. Min plan er, at lægge filmen ud på en USB nøgle, sammen med en tekstfil, der indeholder den redigerede undertekst, med alle de formateringer jeg ønsker i underteksten……..( farve, font, størrelse og lignende ) tage nøglen med rundt til familie og venner, der har mulighed for, at vise film via USB nøgle.

Mit TV er et Samsung Smart TV, ikke mere end to år gammelt og med den sidste nye firmware( indstalleret for få dage siden )

Jeg ved, at det kan læse undertekster af formatet .srt………….. men hvilket format skal jeg vælge til f.eks. at få sort bjælke som baggrund, hvilket jeg mener, at mit redigerings program kan lave, men det er der jeg kører fast. Jeg håber, at der er andre, der kan give en løsning på ” opgaven “…..eller at K komputer måske kan ” kigge ” på programmet, og måske lave en trin for trin vejledning. Det er et godt program synes jeg.

Jeg vedhæfter et billede af programmet, så man kan se hvilket program jeg taler om.

På forhånd tak

M.vh

H.E.H

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Kære Hans-Erik

    Jeg kan beklager, dit spørgsmål har ligget ubesvaret så længe. Hvis det er Samsung TV’et, der lægger subtitles på, er det måske muligt at konfigurere det til at bruge en sort baggrund.

    Hvis du oplyser præcis hvilken model, der er tale om, vil jeg tro, at Samsung har et svar: http://www.samsung.com/dk/support/category/tvav/television/led

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.