vælge postprogram i word og exel

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
kewi8888
Medlem

Hej

Når jeg klikker på en email adresse i word eller exel (2010), kommer intalationen af outlook frem, men jeg bruger gmail. Hvordan ændre jeg dette?

outlook var med på cd som en 60 dages prøve, som er udløbet, men jeg har aldrig instaleret den og er heller ikke interesseret heri.

Med venli hilsen

Keld Christoffersen

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Windows kan ikke umiddelbart bruge en webbaseret mailklient som Gmail som ’standardprogram’ for e-mails og derfor vil office altid forsøge at åbne en mailklient som er fast installeret på pc’en.

    Løsningen kunne være at downloade windows live mail (gratis) og sætte den op til at synkronisere med Gmail eller alternativt hente et trediepartsprogram som kan gøre præcis det du efterlyser.

    Jeg har kigget lidt (og afprøvet) dette lille program:

    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=da&langpair=en|da&rurl=translate.google.dk&u=http://www.affixa.com/download&usg=ALkJrhgtzlB1vv49BMzDJNNuutJJnsgvxw

    som klarer opgaven nogenlunde omend lidt besværligt – opsætningen går fint og let, men funktionaliteten er ikke lige min kop the, men sådan der jo så meget.

    Det er gratis til privat brug og man kan jo altid smide det væk hvis det ikke lever op til forventningerne (det har jeg gjort, men jeg bruger også WLM til daglig…)

    Muligvis findes der flere andre programmer til dette brug ude på nettet…


    Anonym

      http://gmaildefault.codeplex.com/ er et lille program der kan gøre bl.a. gmail til standard mailklient i windows

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.