Video afspilnings program

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
tango25
Medlem

Hej.  Jeg har en ældre video optager Sony Video Cam Recorder Hi8, CCD-TRV218E.   Jeg kan afspille video på mit TV med S-video kabel eller gul og sort jack stik kabler. Jeg har nogle optagelser jeg gerne vil overføre/kopiere til min 3 år gamle Medion PC. Men jeg skal jo nok bruge et særligt program, hvilket vil I foreslå, eller hvordan kan jeg ellers komme igang med dette projekt ??  Mvh.  Finn Ljung

PC’en er sikkert udmærket til formålet, det vigtigste er faktisk at den har masser af diskplads til optagelserne.

Men du får brug for et sted at tilslutte videokablerne (tak i øvrigt for den fine dokumentation!), f.eks. denne lille USB-baserede:

http://www.edbpriser.dk/Product/Details.aspx?pid=453640

Den tager S-video, hvilket er den bedste løsning (højest kvalitet). Sammen med den kommer også diverse programmer til at behandle video. Tuneren kan dog også bruges med andre programmer til at fange og gemme video på harddisken.


tango25
Medlem

    Tak for svaret. Har læst de tekniske specificationer som lyder godt.  Jeg havde dog håbet på et gratis program af en slags da jeg kun skal bruge det til kopiering af 3 stk 90 min. bånd. Så hvis der findes noget sådant er jeg meget lydhør ??

    mvh. F.L.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.