video grabber

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  hanserik200583 1 dag, 23 timer siden.
Oprettet af
hanserik200583
Abonnent

Programmets navn:
Spørgsmål:

Video grabber.                                                                                                                   15-3-21

 

VLC media player og NME Pro  video grabber.

Jeg vil til at overføre VHS bånd til PC. Har købt Video grabber ved jer i 2015, det er NEM pro.

Kan ikke få installeret den på PC med Windows 10. Der står i blad 16-2015 at systemkrav er Windows Xp-Vista-7-8-og 10. Har installeret den vedfølgende

Cd med driver og tihørende programmer Fushicai video DVR og Honestech DVR 2.5 med tilhøren licens nr DVR25-NML9G-7536B-55D4E-A4M6A.

I det sidste blad 5-21 Er anvist VLC media player som program, jeg kan ikke få forbindelse til Video optageren, med anvisningen der. Der kom en log frem på et tidspunkt som viste fejl med MRL’dshow:// .

Mvh

Hans Erik

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Hans Erik

  Optræder videograbberen på listen i VLC? Hvis ikke, er det driveren, der ikke er installeret rigtigt. Og så er der ikke så meget at stille op, for vi har ikke adgang til en ny driver.

  Realistisk får du nok brug for at købe en ny. Seks år er lang tid for den slags, både i elektronik og i software. Der skal ikke meget til, før en eller anden fejl gør den umuligt med de nyeste opdateringer.


  hanserik200583
  Abonnent

   Hej Henrik!

   Har investeret i ny grabber ”Easycap fra AV-Cables.Har installeret Driver og software fra CD’en. Samled kabler og sat i USB porten på PC’en. Tilsluttet VHS afspilleren, hvor bånd og maskine er afprøver på fjernsyn, men der kommer ikke noget på PC’en. VLC er installeret og sat op efter anvisningerne i bladet 5/22021, AV TO USB.2.0 vises i opsætningen.Er der noget jeg har overset?

   Der var softwaren honestech VHS to DVD 3.0 SE med som også er installeret og afprøvet uden virkning.

   Hans Erik

   Du skal være abonnent for at skrive et indlæg