video grabber

Ikke løst
Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  jgreisen 8 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
jgreisen
Abonnent

Har modtaget Video-grabber fra jer. alt fungere tilsyneladende,men jeg får ikke lyden med på kopiern, højtaleren virker, videomaskinen virker på mit tv, hvad gør jer galt??

Debut video Capture er installeret.Når jeg prøver at afspille videoen er billederne overført,men lyden mangler. På grabberen er der en sort ledning (rund med fire huller) der tilsyneladende ikke skal bruges eller hvad?

Venlig Hilsen Jens Greisen

Har leget videre; der optages lyd fra rummet hvor jeg sidder,Grabberen er indstillet på out put.der er stadig ingenlyd op det overførte undtagen de kommentare jeg giver undervejs.og de er ikke fra søndagsskolen!

Har fået hjølp fra Steffen Nielsen fra Bonnier han sendte den brugsanvisning,og jeg har nu overført til min eksterne harddisk, nu kan jeg blot ikke finde ud af at overføre det downloadede til en DVD skive, håber nogen har det vise svar!!

løsning:

Lydproblemer: Sådan overfører du VHS til pc – og får lyden med

 

I forbindelse med artiklen om at overføre VHS-bånd til pc i blad 16/2015 har nogle læsere oplevet problemer med overførslen af lyd via vores Nem Pro grabber-kabel. Problemet opstår i samspillet mellem programmet Debut Video Capture og vores grabber-kabel, så kun billedsiden overføres.

 

Løsningen er at benytte et andet program til overførslerne, nemlig Honestech HD DVR 2.5. Programmet ligger på den cd, der følger med kablet. For at installere programmet skal du vælge Install i første vindue. Hvis du allerede har installeret kablets driver, skal du vælge Modify i det første vindue. Vælg Next hele vejen gennem installationen. På den måde installeres både kablets driver og programmet.

 

Derefter åbner du programmet via Windows’ startmenu. Du vil blive bedt om en produkt-nøgle på 25 tegn. Den nøgle finder du trykt på cd’en. Tast den ind i felterne.

 

 

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.