Videoredigeringsprogram

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Palle Grundholm
Medlem

Jeg søger et videoredigeringsprogram, som er let tilgængelig for en nybegynder inden for videoredigering. Det behøver ikke at være et gratisprogram, det skal bare virke.

Det kommer lidt an på, hvad formålet er. Hvis du vil producere DVD’er, vil jeg foreslå min gamle favorit Ulead Movie Factory:

http://www.ulead.com/dmf/features.htm

Pinnacle er en anden leverandør med fine produkter, der er nemme at bruge:

http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Home

Det ser spændende ud. Jeg vil studere det nærmere. Jeg tror det lever op til de ønsker og krav som jeg stiller og så ligger det inden for en økonomisk ramme hvor alle kan være med. Jeg følger op på et senere tidspunkt efter at jeg har arbejdet lidt med programmet.

Systemet afviser mine videofilm med følgende fejlmelding:

Videofilm “C:UsersHirsevideos201111 VIDEO Tenerife 3IMAG 0001” . Kunne ikke åbnes.

Hvad skal jeg gøre for at åbne filerne ?

Bemærkninger:

Da jeg overførte videoen fra kamera til computer blev de gemt i biblioteket “billeder”. Herfra har jeg flyttet dem over til biblioteket “videos”.

 

Kan det have betydning ?

 

Det er formodentlig en filtype, programmet ikke kender. Jeg vil foreslå at stille spørgsmålet i en ny tråd her på forum. Giv mig et tip om den, så går jeg i gang med det derfra.

OK. Det prøver jeg.

Hej

Palle:)

Fint, og husk at angive filendelsen på den fil, der ikke kan åbnes.

Hej igen !

Jeg kan ikke få systemet til at virke. Jeg har haft en IT-ven til at kigge på det og vi er kommet frem til at det er videoer, som er optaget i fuld HD, som jeg ikke kan åbne. Hvis det er korrekt: hvorledes kan jeg ændre opløsningen til fuld HD 1080 p ? Fil-endelsen er AVI.

 

Jeg har mest lyst til at forsøge med et andet system, gerne et betalingssystem. Hvad kan du anbefale ?

 

Hej

 

Palle

AVI-filer kan være mange, mange forskellige ting…

Specifikt skal der bruge to såkaldte ‘codecs’ (en til lyd og en til billede) til at afkode en AVI-fil, og der findes et temmelig bredt udvalg af codecs. Hvis filmen er kodet med en codec, der ikke er installeret på din computer, vil du få dette problem uanset hvilket program, du åbner filen i.

Heldigvis har flinke programmører samlet store pakker med både almindelige og mere sjældne codecs. Den bedste pakke hedder K-Lite og kan hentes her:

http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm

Jeg vil anbefale at bruge ‘Full’-udgaven. Alle pakkerne er gratis.

Hej Henrik !

Tak for svaret.

Da jeg læste artiklen i bladet så det hele så let ud, derfor ville jeg prøve det. Efterfølgende har jeg brugt en hel del tid og fået hjælp udefra og jeg har købt den aktiveringsnøgle, som Pinnacle anbefaler/kræver. Men lige lidt hjælper det.

Men nu har jeg købt Pinnacle Studio HD (pris: 549 kr.). Dette videoredigeringssystem, ser virkelig lovende ud, så nu prøver jeg det…jeg gemme ovenstående program for en sikkerheds skyld.

Hvad kan vi så lære af det ? Jeg synes at I i artiklen skulle have skrevet nogle betingelser/krav for at kunne anvende systemet. (Mit videokamera er et Toschiba CAMILEO S20). Jeg ved ikke om det er noget specielt, men det passer åbenbart ikke lige til gratisprogrammet fra Pinnacle.

Venlig hilsen

Palle Grundholm

Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.