WavePad

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
absolutdårlig
Registreret bruger

Hej. Jeg bruger wavepad uden problemmer, på de stationære pcér, men jeg har også en bærebar, der bliver lyden overstyret, jeg har forsøgt at regulære styrken.

Hvad er galt.

m.v.h. Bent Rasmussen

Nu skriver du ikke, hvad du optager fra, men det lyder som om du bruger mikrofonindgangen til et signal af linjestyrke, hvilket giver overstyringen.

Løsningen er enten at bruge linjeindgangen på computeren, eller at ændre Windows-indstillingerne, så indgangen ikke længere bliver behandlet som mikrofon (stor forstærkning), men derimod som almindelig indgang (moderat forstærkning). Så skulle overstyringen være historie.


absolutdårlig
Registreret bruger

    Umiddelbart kunne jeg ikke få den til at virke bedre, der er kun en indgang, til mikrofon, jeg syntes ikke at jeg kan få noget frem med stor eller moderat forstærkning, eller også er jeg ikke teknisk nok. Det er XP .

    m.v.h. Bent Rasmussen

    Det er ret væsentligt, hvilken kilde, du henter lyden fra, især når der kun er en lydindgang på computeren. Windows vil umiddelbart gå ud fra, at der er tale om en mikrofonindgang, og derfor sætte forstærkningen i top. Bruger du en anden signalkilde, skal du slå denne mikrofonforstærkning fra. Det gør du i Windows’ lydindstillinger, jfr. vedlagte skærmskud.


    absolutdårlig
    Registreret bruger

      Ja tak, det hjalp. Tak for hjælpen:)

      m.v.h.

      Bent Rasmussen

       

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.