websitex5

Løst
Dette emne indeholder 12 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  nis1216852 9 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
werner-a634f774b1
Abonnent

Under generelle indstillinger har jeg markeret, at sproget skal være dansk, men siderne forbliver på engelsk – hvad gør jeg??


nis1216852
Abonnent

    Mener man skal hente en dansk ver. når man har installeret den engelske, det gøres ved at logge ind på deres hjemme side.

    Iøvrigt har jeg fået en mail, da jeg bruger ver. 9, og tilbydes en opgradering  til ver med 50% til kr 278,73, det er da værd at tage med.

    Jeg har installeret programmet fra CD’eren, som fulgte med Komputer for alle nr. 14. Af vejledningen i bladet står på side 49, at man kan vælge dansk som sprog, hvilket jeg gjorde. Men som sagt er det stadig engelsk. Mon Komputer for alle har et svar?


    nis1216852
    Abonnent

      Når du engang for brug for det og det gør du sikkert på et tidspunkt så er her nogle tips, og det er en god ide at læse om backup, så du ikke mister det du har lavet.

      Håber det hjælper dig .

      http://www.bnissen.dk/website-x5-ver.-9–backup—genskabelse.html

      Tak Nis. Jeg vil helt sikkert benytte din vejledning om backup, når jeg har fået arbejdet lidt mere med websitex5, som lyder som et spændende arbejdsredskab. Jeg har også overvejet opgraderingen. Jeg kan af din side se, at der er flere muligheder med menuopbygning. Svarer dit menupunkt “hjemmeside” til forsiden “Vores rejser” i bladet? De efterfølgende menuer er så undersider?

      mvh   Werner


      nis1216852
      Abonnent

        Ja det er korrekt , det er første punkt der oprettes, og teksten kan ændres, alle andre er undermenuer med flere underliggende menuer.

        Fandt denne,  om man skal købe programmet eller det er nok at reg. ved jeg ikke men løsningen med at få den på dansk er her.

        http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/programmer/websitex5-evolution-paa-dansk

        God fornøjelse med din kommende hjemmeside.

         

        Linket anviser to muligheder: punkt 1 har jeg prøvet, og der står da i sprogfeltet, men sproget forbliver engelsk. Punkt 2 har jeg nu forsøgt, men så får jeg downloaded WebSite X5 Evolution, hvortil der kræves en licensnøgle. Min oprindelige udgave er WebSite X5 Compact.

        mvh  Werner

         


        nis1216852
        Abonnent

          Tror du bruger gratis ver. og det kan være årsagen.

          De programmer jeg har købt kan jeg hente på Dansk.

          Det er programmet fra Komputer for alles CD jeg anvender. I bladet står jo, at man kan anvende dansk som sprog.

          mvh  Werner


          nis1216852
          Abonnent

            Vi må håbe at KFA kommer forbi her oghar har en løsning.

            RasmusUdsholtKOM
            RasmusUdsholtKOM
            Komputer for alle

              Hej Werner,

              Undskyld det sene svar! Bare lige for at være helt sikker: Er det hele programmet, der ikke er på dansk eller er det introduktionssiden, der vedbliver med at være på engelsk, selv om du skifter sprog? Sagen er nemlig den, at den udgave af programmet, der ligger på vores cd, er en dansk version med dansk sprog (det burde altså ikke være nødvendigt at downloade andet), men at den allerførste side i programmet udelukkende er på engelsk. Prøv gerne lige at tjekke, om siderne ikke skrifter til dansk sprog, når du trykker på knappen Start på programmets første side. Meld meget gerne tilbage, hvad resultatet er.

              Hej Rasmus

              Jeg bliver dig svar skyldig, da jeg har slettet WebsiteX5Compakt 9 og i stedet købt Website X5 Evolution 11, som også kun er på engelsk, selv om der er markertet da, som sprogfil. Jeg har henvendt mig til Incomedia, som har meddelt, at oversættelsen kommer med en senere opdatering.

              mvh  Werner

              RasmusUdsholtKOM
              RasmusUdsholtKOM
              Komputer for alle

                Hej Werner,
                Tak for meldingen – og rigtig god fornøjelse med Evolution 11. Jeg beklager endnu en gang, at det ikke lykkedes at få givet dig et svar tidligere. 

                Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.