Winamp Free

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
gme
Abonnent

Jeg bruger dagligt Winamp Free, og da jeg gerne vil have en total backup/kopi på en anden bærbar PC’er, har jeg selvfølgelig taget en backup og indlæst den på den anden PC’er. Alt er OK på nær spillelisterne/playlist de forsvinger. Jeg kan ikke finde ud af, hvor Winamp gemmer spillelisterne. Jeg har også forsøgt via Winamp’s HP, at stille spørgsmålet til Winamp, men kan ikke se, der er mulighed for det på deres HP.

Dokumentationen for WinAmp siger, at de skal ligge i C:ProgramDataWinamp. Har du ledt efter dem der?


gme
Abonnent

    Det pågældende bibliotek findes ikke og bliver ej heller oprettet ved ændringer i “playlist” i Winamp. Derimod ændres flere filer i C:bruger”bruger navn”AppDataRoamingWinampPluginsml det drejer sig om “freds.xml”, “main.dat”, “main.idx”, “ml_online.ini”, “playlists.xml”, “plfD473.m3u8″,”plfAAE7.m3u8″,”recent.dat”,”recent.idx” og “rss.xml”.

    Efter at have åbnet “plf….” filerne med notesbook, er jeg lige ved at tro det er disse filer jeg skal have kopieret over til den anden PC’er, men det må komme an på en prøve. Jeg vender tilbage i løbet af et par dage, da Pc’erne opholder sig på 2 forskellige distinationer. 🙂

     

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.