Windows 7 Live Hotmail Kalender

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år siden.
Oprettet af
klitquizz
Medlem

Jeg er begyndt at bruge ovennævnte kalender. Men jeg har fået et problem, som jeg ikke kan finde ud af at løse: Når jeg har lagt en fødselsdag ind i fødselsdagskalenderen er det ikke muligt at slette den igen. Når jeg peger på den kommer der et vindue frem som fortæller, at den er skrivebeskyttet. Er det årsagen og i givet fald hvordan får man fødselsdagen slettet? Jeg har forsøgt at slette den pågældende person i mit register over kontaktpersoner, men det løser ikke problemet.

jammerbugten

Tao
Tao
Supporter

    Skal lige have tingene helt på plads. Bruger du kalenderen i Windows Live Mail eller benytter du dig af kalenderen på Hotmails webtjeneste?

    Hvad sker der helt præcist når du dobbeltklikker på en kalenderaftale (eller fødselsdag)? Hvilke muligheder har du?

    Måske kan du vedhæfte et billede af problemet?


    klitquizz
    Medlem

      hej TMAA

      Fint at du vil hjælpe mig. Følgende kan jeg oplyse som svar på dine spørgsmål:

      Jeg bruger for så vidt begge kalendere, de hænger jo sammen: når man lægger en begivenhed ind på HOTMAILs kalender bliver den jo automatisk overført til Live Mail kalenderen. Og når jeg sletter en begivenhed i én af dem bliver den også slettet i den anden.Problemet er kun sletning af fødselsdage: hvis jeg i LIVE Mail kalenderen peger på en konkret fødselsdag kommer der et vindue frem: “Emne: (navnet på fødselaren): skrivebeskyttet Sted: Ingen Tidspunkt: Hele dagen”.  Hvis jeg peger på samme i HOTMAIL kalenderen kommer et billede, hvor der bl.a. henvises til Live Mail som kilde. Man kan også klikke på bla. redigeringsmuligheder, men heller ikke ad denne vej kan fødselsdagen slettes. Håber disse oplysninger kan bruges – ellers må du meget gerne igen stille konkrete spørgsmål, for jeg vil meget gerne have problemet løst – det er møjirriterende…. Venligste hilsner

      Jammerbugten   

       

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej igen,

        Er du sikker på at du selv har lagt fødselsdagen ind – og at den ikke er synkroniseret fra fx Facebook? Disse er nemlig ikke mulige at fjerne.

        Hvis du selv har lagt fødselsdagen ind i din kalender, kan du fjerne den således:

        1) Gå til http://www.calendar.live.com
        2) Tryk på den fødselsdagsbegivenhed du vil fjerne. Du bliver ført til en side med detaljer for dagen.
        3) På detaljesiden skal du trykke på Se kontaktoplysninger. Et nyt vindue vil åbne.
        4) Tryk på Rediger og under Fødselsdag kan du nulstille fødselsdagen ved Dag, Måned og År.
        5) Tryk på Gem.

        Når du har gennemført ovenstående skal du gå tilbage til Windows Live Calendar-siden ig trykke på Fødselsdagskalender i panelet til venstre. Tryk derefter på Opdater for at ændringerne træder i kraft.


        klitquizz
        Medlem

          Hej TMAA

          Det er helt rigtigt, det har jeg også prøvet men uden held – men da der jo har været en fejl på min kalender, som jeg ikke har kunnet finde løsningen på, har jeg løst problemet radikalt ved simpelt hen at slette fødselsdagskalenderen og derefter oprette en ny fødseldagskalender. Det har løst problemet! Men mange tak for dine gode forsøg på at hjælpe mig.:)

          vh. Jammerbugten

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.