Windows Live Movie Maker

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
dan-2026382770
Abonnent

På CD 3  2010 var Windows Live Movie Maker en dejlig tilføjelse til min all in one pc med windows 7 . nem at arbejde med , lavede flere DVD’er . Fik ny bærbar pc med windows 7 og Windows Live Movie Maker preindstalleret . Overraskelse : programmet kunne ikke brænde det færdige projekt , skulle flytte filen over i et andet brænder program !!  Gik tilbage til min all in one pc med windows 7 (hvor jeg havde indstalleret Windows Live Movie Maker  fra CD’en ): endnu større overraskelse !! muligheden for at lave DVD var nu væk !! Der måtte så være kommet en opdatering måske automatisk , der var en i mine øjne forringelse af det oprindelige !! Kan man sikre sig mod sådanne opdateringer ?? jeg kan vel ikke vide hvad de indeholder præcist , eller hvad ??

Hilsen Dan

Tao
Tao
Supporter

    Hvis du vil brænde en film i Windows Live Movie Maker skal du trykke på Filer (det blå felt i øverste, venstre hjørne), vælge Gem film og derefter Brænd en dvd. Først beder programmet dig gemme filen et sted på din computer hvorefter den åbner Windows DVD Maker, som lader dig brænde en dvd og endda lave en flot menu til.

    Vedhæfte et billede, så du kan se hvordan det ser ud.


    larsjensen
    Abonnent

      I denne forbindelse har jeg et uddybende sprørgsmål: Hvorfor kan programmet kun brænde en film som er max. 1½ time??? Det er en kilde til stor irritation!

      Tao
      Tao
      Supporter

        Så vidt jeg kan læse mig frem til er begrænsningen på 150 minutter sat, for at man ikke skal gå på kompromis med kvaliteten – altså at man komprimerer sine videosekvenser, så der kan være flere på samme dvd.

        Men det er også sjældent der rent faktisk kan være mere end 150 minutter på en enkelt dvd.

        Held og lykke med dine dvd’er.


        dan-2026382770
        Abonnent

          Tak til TAO for svaret . Forleden dag opdagede jeg selv at den oprindelige DVD-brænder ikon var flyttet/gemt til “gem film” knappen øverst til højre (næstsidste knap), der er en lille “ned pil” hvor muligheden for at lave DVD befinder sig

          Hilsen Dan

          Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.