Windows mail

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
vindesan
Abonnent

Hvorledes overfører jeg Windows Mail fra min gamle Vista komputer til min nye Windows 10 komputer med alle mails fra indbakke, sendt mails og kontaktpersoner.

Windows Let Overførsel har jeg læst mig til, findes ikke som et program på Windows 10.

Jeg går derfor ud fra, at jeg må installere dette program, som jeg har fundet på KFA 3 – 2013 på min nye Windows 10 komputer.

Jeg har allerede installeret dette program på den gamle Vista komputer, men ikonet på skrivebordet viser Windows Let Overførsel Windows 7. Kan programmet også bruges til windows 10 ?

Håber nogen kan hjælpe mig med en detaljeret beskrivelse af, hvad jeg skal gøre

 

Hilsen

 

Vindesan

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Du skal bruge eksportfunktionen i Windows Mail. Her er en guide: http://www.howtogeek.com/howto/4905/backup-windows-mail-messages-and-contacts-in-vista/

    Sig til, hvis du har brug for yderligere assistance, eller en gennemgang af processen på dansk.


    vindesan
    Abonnent

      Hej Christian

      Tak for dit svar

      Det vil hjælpe mig meget, hvis jeg kunne få processen på dansk.

      Jeg fik ikke svar på, om jeg skal installere Windows Let Overførsel på min nye W10 komputer. Jeg skal vel også installere Windows Mail på den nye W10 komputer før jeg kan gennemføre overførslen ?

      Betyder det noget, at ovennævnte program, som jeg allerede har installeret på min gamle Vista komputer viser et ikon, som siger Windows Let overførsel for windows 7 ?

      Når og hvis det lykkedes for mig at bruge exportfunktionen i Windows mail og gemme kontaktpersoner, indbakke og sendt mails og gemme disse data i en ny mappe under mine dokumenter på min Vista komputer, hvorledes får jeg dem så over på den nye W10 komputer ?

      Håber på din hjælp

      På forhånd tak

      Vindesan

      NY TEKST

       Det er idag lørdag den 13 feb, hvilket åbenbart betyder uheld.

      På side 50 i KFA 3.2013 anbefaler I at bruge windows let overførsel i stedet for det windows overførsel, der findes i den gamle Vista komputer.

      Det er lykkedes for mig at installere windows let overførsel som beskrevet i KFA 3.2013 til min gamle Vista komputer. Det er også lykkedes mig at tage kopi af mine dokumenter, bare for at starte langsomt, på en extern harddisk.

      Jeg har ledt efter programmet windows let overførsel på fordelszonen, men det findes ikke. Og da Windows 10 ikke har dette program installeret, er jeg på herrens mark.

      Jeg har som tidligere nævnt ikke det store kendskab til komputere, men er nået frem til, at den kopi jeg har overført til min externe harddisk IKKE kan anvendes ved overførsel til den nye windows 10 komputer. Så hvad gør jeg !!!

      Det er yderst irriterende, at have en ny windows 10 komputer stående ved siden af den gamle windows vista komputer,uden at kunne bruge den, kun til browzing.

      Der må være et utal af KFA brugere, som har samme problem som mig, når de har købt en ny windows 10 komputer og skal have data overført fra deres gamle komputer.

      Det kunne være relevant, at KFA snarest kommer med en artikel a la den i KFA 3.2013, mn med overførsel af data til en ny windows 10 komputer. Men det har vel lange udsigter.

      Håber inderligt på, at jeg kan få en detaljeret beskrivelse af, hvorledes jeg kommer videre. Nu er jeg rimelig frustreret.

      På forhånd tak

       

      Hilsen

      Vindesan

       

       

       

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej igen

        Jeg beklager svartiden. Letoverførsel fungerer ikke umiddelbart med Windows 10, men der er andre muligheder. 

        Jeg vil gerne have lejlighed til at teste løsningerne igennem og skrive en guide, som jeg er sikker på fungerer, når der nu er tale om en opgave, der potentielt kan koste uopretligt datatab, hvis noget går galt.

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.