Windows Media Player

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
stigdav
Medlem

Vi har lige fået en ny pc (windows 7) samt en ny walkman. Når jeg – ved hjælp af windows Media Player –  forsøger at rippe en cd bliver den gemt i “musik” og ligger ikke i media playeren. Jeg kan heller ikke flytte indholdet (så længe cd’en sidder i drevet) til den højre kolonne og kan derfor ikke synksonisere den til walkman’en. Jeg har prøvet på en anden pc. hvorfra det godt kan lade sig gøre. Jeg har derfor prøvet at hente en gratis player på nettet, men nu kommer næste problem. Pc’en hævder, at jeg allerede har en nyere version end nr. 11, hvorfor jeg ikke for lov til at skifte programmet. Jeg har så prøvet at slette den eksisterende player, men kan ikke finde den under installerede programmer. Har nogen en ide til, hvordan jeg kommer videre? 

Tao
Tao
Supporter

    Hej stigdav,

    Da du bruger Windows 7 har du automatisk Windows Media Player 12 installeret – derfor synes jeg du skal prøve at geninstallere afspilleren:

    1) Åbn Kontrolpanelet, tryk på Programmer og dernæst Fjern et program.

    2) Tryk på Slå Windows-funktioner til eller fra i panelet til venstre.

    3) Udvid Mediefunktioner og fjern hakket fra Windows Media Player. En dialogboks kommer frem, hvilken du skal trykke Ja til.

    4) Du vil blive bedt om at genstarte din pc. Tryk på Genstart nu.

    5) Nu skal du installere programmerne igen. Følg trin 1-3 igen og sæt i stedet hak ved Windows Media Player og Windows Media Center og tryk til sidst på OK. Windows vil nu installere programmerne igen.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.