Windows Media Player

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år siden.
Oprettet af
Anonym

Jeg har fået problemer med at få Windows Media Player til at fungere som jeg ønsker.

Mit styresystem er Windows XP, og jeg har tidligere haft et problemløst forhold til omtalte Player.

Nu er problemet 1) at jeg kan se at musikken spiller, men der kommer ingen lyd, selv om jeg kan konstatere at lydkortet er aktivt.

2) Hvis jeg inden brugen af Playeren har været på Internettet, kommer der en besked om at der er problem med lydkortet, og ganske rigtig når jeg går i kontrol panelet får jeg oplyst “ingen lydenhed”.

Jeg har selv prøvet at løse problemet med at afinstallere Windows Media Player og så geninstallere den, men det løste ikke problemet.

Jeg prøvede også at nyinstallere Windows, men da min PC er fra 2005 er det ingen god ide at prøve dette med så gammel installation, dette gav mig andre problemer som I har været så venlig at udfri mig fra.

Er der nogen der har en lys ide til at få min PC til at spille musik igen vil iI gøre en gammel mand lykkelig.

Med venlig hilsen Povl

Tao
Tao
Supporter

    Hej Povl,

    Fungerer lyden normalt på din pc under andre omstændigheder – eksempelvis ved afspilning af lyd fra internettet? Vil du ikke prøve at installere en anden medieafspiller (bare midlertidigt, så er det lettere at konkludere hvor problemet ligger). Du kan eksempelvis prøve at hente Zune fra http://www.zune.net/da-DK/ Tryk på Download Zune-programmet nederst til venstre.

    Hvordan konstaterer du at lydkortet er aktivt? For når din computer ligefrem fortæller dig, at der er et problem med lydkortet, så er det sandsynligvis et probæem med lydkortet. Du kan dog prøve at se om du kan opdatere driversoftwaren til dit lydkort. Åbn startmenuen, højreklik på Computer og vælg Egenskaber. Tryk nu på Enhedshåndtering i panelet til venstre. Her finder du dit lydkort, højreklikker på det og vælger Opdater driversoftware.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.