Windows Mediecenter

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
john
Medlem

Hej!

Jeg bruger Windows Mediecenter, på Windows 7 Ultimate, til at se og optage fjernsyn via antenne og en WinTv dongle fra Hauppauge.

Jeg har kun installeret driveren, resten klarer Windows Mediecenter perfekt. Jeg kan se alle gratiskanalerne helt uden problemer. (Min Computer: Acer Aspire 8930, Cpu: Intel core2 duo P7450, 4 GB ram og Nvidia GeForce 9600M).

Windows Mediecenter lagrer optagne programmer i formatet “Wtv”, og når jeg prøver (ved brug af mediecenterets egen brændefunktion), at lave en DVD af et optaget program, får jeg beskeden, at programmet ikke kan håndtere dette filformat.

Dyb undren, hvorfor findes denne brændefunktion overhovedet, hvis ikke det er meningen at den skulle kunne bruges også til optagne programmer.

Jeg har selvfølgelig prøvet at konvertere filformatet til et mere gængs, men efter at have prøvet foreløbig 6 forskellige programmer, er det ikke lykkedes at få et ordentlig resultat ud af konverteringen endnu. Den samme fejl opstår i alle programmer, lyd og billede bliver ikke synkroniseret, således kommer lyden efter ca. ½ times film, op til 3 sekunder foran billedet. Så dette er ikke en farbar vej.

Men mit hovedspørgsmål er Windows Mediecenters utilstrækkelighed eller mangel må gennemtænkthed.

Har I noget svar på dette?

Med venlig hilsen

John

Man kan godt banke panden mod en mur i irritation over endnu et videoformat – som om vi ikke havde nok i forvejen…

Filformater og DVD-brænding er en kompliceret historie, men som udgangspunkt skal du bruge MPEG2-filer til at lægge på DVD. Når det er slået fast, vil jeg foreslå to programmer til konverteringen:

Format Factory klarer et kæmpe udvalg af formater:

http://www.formatoz.com

Any Video Converter er kendt for at klare mere besværlige filer, det vil jeg foreslå som alternativ, hvis Format Factory ikke giver brugbare filer: 

http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free

Personligt er jeg ikke meget for Windows’ indbyggede brænderfunktion, der slet ikke giver mig tilstrækkelig kontrol over detaljerne. Jeg ville ikke bruge meget tid på dem, hvis de stadig giver problemer. Der findes masser af gode alternativer derude, omend der som regel skal betales for dem.


moller
Abonnent

    Det er ikke relaterende til mit spørgsmål – så ???????????????????????? Hva’ ba’ ??

    Undskyld, jeg havde ikke undersøgt om Format Factory og Any Video converter kan klare WTV – de tager rigtig mange formater, men ikke dette.

    Prøv i stedet dette konverteringsprogram:

    http://mctvconverter.vivolum.net


    john
    Medlem

      Tak Henrik!

      MEN!!!!!!! “mctvconverter” er netop et af de programmer jeg har prøvet. Det konverterer ganske rigtigt både lyd og billede i tilsyneladende fin kvalitet, men det er synkroniseringen det er galt med. Som jeg skrev indledningsvis, bliver det, som man kommer hen i filmen, værre og værre med synkroniseringen, op til ca. 3 – 4 sekunters forsinkelse på billedet i forhold til lyden, efter ca. en halv time, og det duer bare ikke. Er iørigt enig i at Windows indbyggede brændefunktion ikke er tilstrækkelig. Bruger selv “CDBurnerXP og “Ashampoo Burning Studio 10”.

      Søger stadig efter en løsning!

      Hilsen

      John


      N E Olsen
      Medlem

        Nero 11 video kan læse og redigere .wtv

        Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.