Word

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Jane Mogensen
Medlem

Jeg skal til at oprette en standardskabelon, som skal bruges igen og igen. Jeg har brug for at vide, hvordan jeg indsætter “stoptegn” i standardteksten, altså sådan at jeg kan trykke F11 og så komme til “stoptegnet” og skrive det relevante. Hvordan gør jeg det?

I øvrigt en god ide med wordskolen. Måske kan den blive efterfulgt af excellskolen?

På forhånd tak

Jane

Jeg overvejede først, om du havde brug for at se nærmere på tabulatorer, men det lyder mere som om du vil oprette en formular. Det kan du gøre i Word 2007 eller 2010. Jeg har fundet en (lang) engelsksproget vejledning til det her:

http://office.microsoft.com/en-us/word-help/create-forms-that-users-complete-or-print-in-word-HA010030746.aspx

Egentlig er PDF-filer bedre egnet til at bygge formularer i, for de kan udfyldes med den gratis Adobe Reader, hvorimod en Word-baseret formular kræver Word på brugerens computer.

Jeg videresender dit ønske om en Excelskole til redaktionen.

Nej – jeg tror ikke, at jeg har forklaret det ordentligt. Jeg har tidligere arbejdet i skabeloner (tidligere arbejdsplads), hvor der var indsat felter jeg skulle udfylde. Selve skabelonen var en standard, hvor der var indsat stopfelter, således at jeg skrev det relevante navn fra gang til gang. “stopfeltet” var tydeligt markeret med en grå “ramme” og jeg sprang fra felt til felt ved at bruge F11-tasten.

    


etw
Registreret bruger

    Hej Jane.

    Kender også fra mit tidligere arbejde, denne vidunderlige og lette måde at arbejde på. Jeg tror du skal oprette dit dokument, gerne som en .dot fil. Skrive de oplysninger, der skal burges hver gang og når du skal bruge en variabel tekst, så gå menuen indsæt, felter, vælg brevfletning. Et af disse valgmuligheder hedder “Fill-in”. Når du bruger den, kan du hoppe med F11.

    Med venlig hilsen

    Etw

    NB nedskrevet efter hukommelsen, har ikke efterprøvet.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.