WORD o.a. til PDF

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
jorgenk
Registreret bruger

Jeg efterlyser til hjemmebrug et godt og gratis program til at konvertere .doc, .xls osv  til .pdf – og også gerne den anden vej.  De fleste koster penge eller en masse reklamer i indbakken. “PDFCreator” har jeg set anbefalet, men den konverterer kun PDF til Word og efter 10 min koster det penge – altså som de fleste andre.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Det er nemt nok at konvertere dine orginale dokumenter til PDF. Mange programmer har en indbygget funktion til formålet, og hvis ikke, kan du bruge fx CutePDF Writer: http://www.cutepdf.com/products/CutePDF/writer.asp

    Programmet laver en virtuel printer, som danner en PDF-fil, når du udskriver til den.

    Det er lidt mere kompliceret den anden vej. Nogle PDF filer er beskyttet af forskellige former for Digtital Rights Management-funktioner (DRM), og i andre tilfælde er dataene i dokumentet ikke gemt på en måde, så de umiddelbart kan omsættes til redigérbare tekst og billeder.

    Her vil jeg anbefale dig at prøve PDF Mate: http://www.pdfmate.com/setup_free_pdf_converter.exe


    jorgenk
    Registreret bruger

      Tak for gode råd, Mit problem skyldes sandsynligvis, at jeg har en Office version 2003, der ikke kan konvertere Word til PDF, som senere versioner af word kan. Jeg vil se nøjere på Cute og PDFmate.

      Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.