Word-problem

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
josp
Medlem

Det startede med problemer med at gemme Temp-fil og normal.dot ved afslutning af en Word-seance. Jeg forsøgte så at rette dette ved at finde Word.exe og rette under egenskaber. Det bevirkede imidlertid følgende:

Når jeg nu klikker på en word-fil i Stifinder uden at have Word åbnet, kommer der en meddelelse om jeg vil “tillade flg. program at lave ændringer i computeren?”

– det svarer jeg ja til. Så starter Word, men en brøkdel af et sekund efter kommer der en boks med teksten “Der opstod en fejl, da kommandoen blev sendt til programmet” og jeg står med et åbent Wordprogram uden dokument.

Eneste måde at at starte Word-programmet og så gå ud i Åbn kommandoen og finde dokumentet, men det er efterhånden ved at være temmelig irriterende. Vedhæftninger til mails skal fx først gemmes før jeg kan åbne dem.

Hvordan får jeg Word tilbage til normaltilstanden?

mvh

Josp

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Der er nogle ting vi må have på det rene og nærmere bekrevet og gerne også oplysning om den officeversion det drejer sig om

    Kan du beskrive hvad der skete omkring problemerne med at gemme Temp-fil og normal.dot – Temp-filer skal ikke gemmes, de oprettes af programmet til ‘arbejdsbrug’ og vil normalt blive slettet efter endt brug – altså når en redigeret fil (f.eks. normal.dot  eller en alm .doc-fil)bliver gemt.

    Du skriver at du har ændret i egenskaberne til word.exe – en sådan findes nu ikke. Words .exe-fil hedder winword.exe (måske er det den du mener!) og den skal du ikke ‘pille’ ved på nogen måde. Kan du huske hvad det var du ændrede i ‘egenskaber’?

    Det her er ikke for at være pedantisk, men for at prøve at yde kvalificeret hjælp er det helt nødvendigt at forstå de oplysninger du opgiver – og også finde ud af om du har skrevet det helt præcist…

    Hvis der er ‘fiflet’ med winword.exe (word.exe) er det bedst at sætte installationscd’en i igen og så køre en reparation af officeinstallationen – der kommer automatisk en mulighed for dette når cd’en er startet op.

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.