YOU TUBE

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
John M. Nielsen
Abonnent

Hej Komputer for Alle

Hvordan kan man gemme en kopi af et filmklip på harddisken, som er lagt ind på you tube?

Det er min bilreparatør, der som dokumentation for udført arbejde, har optaget et klip af reparationen og lagt det på you tube, hvor det efter et par uger igen vil blive slettet.

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hvilken browser bruger du? Der findes forskellige tilføjelsesprogrammer, der kan bruges til at downloade Youtube og andre embeddede (indlejrede) videoer fra websider. 

    https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/search/?q=youtube&platform=windows&appver=18.0&sort=users

     


    John M. Nielsen
    Abonnent

      Hej Christian Bugge

      Min browser er Internet Explorer 8 og findes der et program på dansk vil det være mest interessant.

      Da flere af de viste programmer kun virker på Firefox og der samtidig “smutter” andre små programmer ind på computeren, hvis man downloader noget, ville det være dejligt, hvis nogen kan anbefale et program som er clean og nemt at finde ud af!

       

        https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/search/?q=youtube&platform=windows&appver=18.0&sort=users

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Du kan trygt bruge Firefox (www.getfirefox.com). Efter min mening er den en sikrere browser end Internet Explorer, og jeg garanterer: der følger ingen irriterende småprogrammer, toolbars eller adware med browseren.

        Alle udvidelser til Firefox bliver gennemset af Mozillas udviklere inden de bliver gjort tilgængelige på https://addons.mozilla.org/da/firefox/

        Til Internet Explorer er der ikke det samme brede udbud af Microsoft-godkendte udvidelser til Internet Explorer, som der er Mozilla-godkendte udvidelser til Firefox: go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50893

        Freemake Video Downloader er den mindst adware-fyldte, gratis youtube-downloader til Internet Explorer, jeg kan finde. Du skal stadigvæk vælge toolbars og diverse “værktøjer” fra under installationen.

        Når den først er installeret, ser Freemake Video Downloader ud til at være til at arbejde med. Jeg har netop testet den med en kort 5 minutters video og en længere video på cirka en time, og resultatet er upåklageligt i MP4.

        Når Freemake Video Downloader er installeret, er den nem at bruge: Åbn YouTube videoen i din browser, og klik Funktioner (Alt+K) -> Freemake Video Downloader. Klik Tillad og sæt eventuelt flueben i Vis ikke advarslen for dette program igen.

        Vælg mellem de forskellige filformater i dialogboksen der åbner; MP4 er standard. Vælg hvor videoen skal placeres og tryk Hent.

        http://www.freemake.com/da/free_video_downloader/


        John M. Nielsen
        Abonnent

          Hej Christian Bugge

          Tak for dit forslag angående program til optagelse af et videoklip på you tube. Det foreslåede program: Freemake Downloader, må jeg dog “advare” andre mod at downloade, fordi det ændre på browseren, der kommer en ekstra værktøjs-linie og et lille ekstra program, som lige vil “hjælpe” med at gøre computeren hurtigere. Dette kommer, selv om alle “flueben” er fjernet under installationen.

          Måske er det helt ufarligt men………!!

          Jeg fandt et andet program som hedder: FinalMediaPlayer og det har ikke ændret på noget – (endnu) og virker meget nemt.

          Christian Bugge
          Christian Bugge
          Registreret bruger

            Da jeg testede Freemake Video Downloader, blev jeg under installationen præsenteret for to tilbud om toolbars og “optimeringsprogrammer”. Jeg fjernede markeringen og trykkede næste ved hver af dem.

            Jeg har installeret programmet to gange, og ikke haft problemer med toolbars, men jeg kan ikke udelukke, at installationsprogrammet under visse omstændigheder kan ignorere, at du vælger de ekstra programmer fra.

            Vi har tidligere bragt et videokonverteringsprogram fra FreeMake på Komputer for alle CD’en, og her plejer groft svigagtige formuleringer og tvungen installation af ekstra programmer at diskvalificere omgående.

            Når jeg prøver at hente Final Media Player, får jeg HTTP fejl 403 Access Denied, så noget er ude af funktion i øjeblikket.

            Kan det passe, det er Final Video Downloader, du bruger? http://www.finalvideodownloader.com/

             

            Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.