zip

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
sch6240
Medlem

Hej! Jeg har fornylig købt et 32gb usbstik hvor jeg ville gemme billeder på som bagup, det er godt nok 38,8gb jeg skulle gemme, men jeg tænkte at dem zipper jeg da bare, jeg tog en mappe med 5,51gb i og zippede, først med windows egen, så med Winzip, men mappen kom kun ned på 5,49gb, kan det virkelig passe de ikke kan komprimeres mere? eller er der nogen der kender et bedre program til at komprimere dem med?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    De billeder du har er sandsynligvis i .jpg formatet – det er langt de fleste billeder som menigmand bruger og har liggende på pc’en – og dette format er i forvejen komprimeret temmelig meget i forhold til de originale billede. Dette sker allerede i cameraet og de billeder kan ikke komprimeres yderligere i et zip-program eller noget andet pakkeprogram for den sags skyld.

    så det du forsøger er at komprimere et i forvejen komprimeret billede og det går altså ikke, som du jo også selv har konstateret.

    Jeg skal ikke kunne garantere at det ikke findes et eller andet superprogram ude i cyberworld som kan komprimere .jpg-filer yderligere, men det vil under alle omstændigheder være en minimal gevinst i forhold til besværet…

    Forummet 'PROGRAMMER' er lukket for nye emner og svar.