Åbning af AVG

Løst
Dette emne indeholder 11 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
martin riis-d76cadf78b
Abonnent

Har lige installeret AVG free 2012. Programmet kører fint, men efter en ny opstart af computeren kommer problemet. Jeg dobbeltklikker på AVG ikonet og så kommer beskeden;

“Denne handling er blevet annulleret på grund af begrænsninger på computeren. Kontakt systemadministratoren “ 

Jeg kan oplyse at jeg bruger windows 7 home premium 64 – internet explorer 9 og windows live mail 2011.  Det samme problem havde jeg også med AVG free 2011.

Kan nogen hjælpe mig 🙂 ?????????????


Tips3
Medlem

                  Microsoft påstår at mange antivirus programmer ikke kan køre med 64 bit computer, så måske at du skal glemme alt om AVG og prøve et andet program, feks Microsofts gratis antivirus program som findes på computer for alle cd-rom.

    Og hvis at det fungerer, er det vel også godt nok.

     


    Tips3
    Medlem

             Ikke noget svar, bare lidt snak.

      Det lyder da entlig mærkeligt at Windows Defender, driller, men hvis at du får Microsoft antivirus til at fungerer rigtig, ja så er det normalt at den automatisk deaktiverer Defender, fordi at MSE antivirus indeholder alle funktioner fra Defender og derfor er unødvendigt.

      Men både med hensyn til printer og andre programmer er der jo meget knas med 64 bit system, det er nok meget nyt det der 64 bit og der går jo nok noget tid før at alt er tilpasset det nye system med 64 bit.

      Jeg foretrækker at vente et år eller 2 før at jeg vil begynde at tænke på 64 bit computer, så alle programmer og maskiner er tilpasset det nye system.

       

      Det undrer mig bare at problemet pludselig opstår ud af den blå luft. Jeg har altid haft AVG og AVGfree 11 kørte også uden problemer men som et lyn fra en klar himmel opstod problemet. Derfor instl. jeg så AVGfree 12 for at se om det hjalp, men nej. I kontrolpanelet er der et punkt som hedder “windovs defender” og der opstår det samme problem. Min kone har sin egen komputer med nøjagtig de samme programmer og der er der overhovedet ingen problemer.

      Min computer er stationær hvorimod min kones er bærbar og vi har den samme udbyder. Den bærbare er tilsluttet trådløs netværk og den stationære kører med fast tilslutning. Kan der være et problem der?

      Men ellers tak for det hurtige svar og nu vil jeg prøve det foreslåede.:)

      Har nu afinstl. AVG og instl. Microsoft security essentials. Problemerne er der stadigvæk også med windows defender. Jeg kan stadigvæk ikke åbne nogen af de to ting. Der må være noget andet i vejen. Forøvrigt er jeg administrator . En skam det foreslåede ikke virkede.:)

      Undrer mig bare over at min kones comp. virker upåklagelig.


      Tips3
      Medlem

        Der må hvere en dum fejl i programmerne et sted, en softhvere fejl, måske at du kan prøve at gendanne computeren til et tidspunkt fra før at fejlen opstod.

        Hvis at fejlen skyldtes at filsystemet er skadet, ja så kommer en ny installation på tale.


        Tips3
        Medlem

                      Har du feks. fjernet et andet program, og at fejlen er opstået efter det.

          Der kan sommetider opstå den fejl at når at man fjerner et program, ja så kan nogle dumme programmer jo simpelhen ødelægge windows filsystem, og så kræver det enten en specialtrænet windows expert at rette fejlen, eller for almindelige mennesker simpelhen en ny installation.

           

          Tak for svarene. Jeg prøver at rode lidt rundt i morgen og får jeg ikke løst mine problemer kender jeg en som er lidt af en nørd. Måske kan han hjælpe. Ellers må jeg leve med mine problemer de er trods alt små, men irriterende.

          Hilsen ingemar

          Hej Lotto  Jeg har fundet ud af at det er IE9 som laver sjov med mig. Jeg har prøvet af afinstl. 9 og instl. 8  så kører det bare. Nu har jeg så gjort det omvendte og problemerne vendte tilbage. Bare en lille oplysning

          Hilsen ingemar


          Tips3
          Medlem

                       Et blødt gæt. ikke noget svar.

            Jeg hælder til den ide at det er det nye system med 64 bit som er årsagen til at det driller, der er mange programmer som nok ikke er tilpasset godt nok på nuhverende tidspunkt, og så er det lidt et lotterispil om det vil virke eller ej.

             

            Men om feks 2 år, ja så køre 64 bit sikkert super godt.

             

            Men din kone, kører hindes computer med IE9 og virker den godt nok ????? og den er jo også på 64 bit.

             

            Hej lotto! Ja, min kone’s computer kører også med IE9 og den drøner bare derudaf uden problemer så du kan nok forstå jeg undrer mig over hvorfor jeg har problemer, men nu har jeg “puttet” problemet lidt bagud og håber 64 bit engang ad åre kommer til at køre:)

            Hilsen ingemar


            Tips3
            Medlem

                                Måske at Microsoft har lavet en løsning til dig, nemlig en opdatering som gør at mange gamle programmer kan køre med Windows 7.

                                Bla. AVG antivirus – 7 og mange andre programmer.

               

                                   Men prøv at kikke hos Microsoft, og måske at du selv skal installerer denne opdatering.

               

              Link direkte til microsoft  http://support.microsoft.com/?kbid=976264

               

               

              Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.