Afinstallering

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Anonym 9 år siden.
Oprettet af
opn
Registreret bruger

Hej

i forbindelse med geninstallering og reboot af min gamle PC, har jeg via “Tilføj Fjern” afinstalleret et gammelt antivirus program “CA eTrust” ( som tilsyneladende lykkedes) for derefter at installere  mit nuværende McAfee Total protection.

Mcafee meddeler mig imidlertid at jeg skal fjerne inkompatibelt software ” CA eTrust Antivirus” for at jeg kan installere McAfee VirusScan og Parental control.

SPØRGSMÅL: Hvordan får jeg de sidste rester af CA eTrust som ligger i Programmner/CA/Shared Components/CA_LIC og hedder LIC 98 dll, LIC 98 dat og Log WatNT.exe  Ud af min PC så jeg kan få McAfee installeret korrekt. 🙂

Med venlig hilsen og på forhånd tak

 

Ole P. Nielsen

 

 


Anonym

    Hej ole p.

    Prøv at lade c cleaner ,som var med kfl.18-2010 , ryde op det kan fjerne de sidste rester  af strust  det har jeg prøvet ved et andet program som jeg ikke kunne få fjernet.husk at genstarte inden du indstaller igen.

    mvh

    Det er et svært spørgsmål. McAfee har en liste over problemer her:

    http://service.mcafee.com/faqdocument.aspx?id=TS101083

    CA eTrust er på listen, men linket fungerer ikke. I forbindelse med et af de andre CA-produkter foreslår brugere at køre programmet “UNVET32” (kan tastes ind i Start-menuen), der skulle rydde op efter CA-programmerne.

     


    ib flemming pedersen445047
    Registreret bruger

      Jeg kan ikke opdatere Microsof Security Essentiel, med den sidste opdatering, den vil lægge noget af opdateringen på et andet drev, så det hele mislykkes, så ville jeg fjerne den og så geninstallere den, men det kan jeg ikke, kan I sige mig hvad jeg skal gøre hej.

      Flemming Pedersen.

       

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.