Afmelde nyhedsbreve fra Ashampoo

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af RasmusUdsholtKOM RasmusUdsholtKOM 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
carham
Medlem

Jeg er rasende!!! Installerede Foto-optimizer fra Ashampoo fra en af Komputer for Alle’s CD’er for nylig – og bliver nu oversvømmet af en spam-flod af mails fra Ashampoo med reklame for snart sagt hvad som helst. Hvordan i al verden kan man afmelde disse mails???? For mig at se giver firmaet IKKE mulighed herfor (selv om de skriver det i deres mails).

Forhåbentlig kan nogen hjælpe mig, så jeg ikke behøver at udskifte min gode mailadresse
.

RasmusUdsholtKOM
RasmusUdsholtKOM
Komputer for alle

    Hej carham,

    Vi forstår godt din irritation over mailsværmene fra Ashampoo.

    Ashampoo laver rigtig gode programmer, som vi kan få lov til at give videre på vores cd, HVIS bare brugerne registrerer sig. Vi er godt klar over, at de derefter er ganske flittige til at udsende reklamer om deres øvrige programmer, selv om det faktisk med årene er lykkedes for os at få dem til at skrue ned for mængden samt gøre det nemmere at framelde sig markedsføringen igen. Vi vil naturligvis løbende overveje, om vi synes, at det bliver FOR belastende – og vi er også i løbende dialog med firmaet om deres fremgangsmåder. Du skulle dog kunne framelde dig nyhedsbrevene:

    1.Du burde kunne afmelde dig som modtager direkte i hvert enkelt nyhedsbrev. Klik på  linket ”Change your service Letter settings” i bunden af mailen og vælg det nyhedsbrev, du vil afmelde. Derefter skal du logge ind med de oplysninger, du brugte, dengang du registrerede programmet. Har du glemt dit kodeord, kan du få det tilsendt her: https://www.ashampoo.com/en/eur/mpl

    2. Gå ind på deres hjemmeside (her: https://www.ashampoo.com/en/eur/mlo/intro), hvor du kan logge ind med de oplysninger, du selv har givet. Her er der faktisk mulighed for at melde sig ud af mailhelvedet. Har du glemt dit kodeord, kan du få det tilsendt her: https://www.ashampoo.com/en/eur/mpl

    3. Sæt Ashampoo som uønsket afsender i dit mailprogram, så det sender alle deres mails i affaldskværnen.

    Hvis ovenstående ikke virker, er du naturligvis meget velkommen til at tage fat i mig igen. Vi er i løbende dialog med Ashampoo om nye programmer, og jeg vil meget gerne dele vores læseres opfattelser af deres markedsføring med dem.


    larsjensen
    Abonnent

      Du kan også filtrere dem fra i dit mail-program!

      UPS, der var jeg for hurtig! Jeg havde ikke lige set punkt 3.


      carham
      Medlem

        Tak alligevel til Lars.. Jeg tester først løsningsforslag i morgen – men håber, at nogle af forslagene virker. Jeg har prøvet forslag 1 i går (mig bekendt præcis som beskrevet), men oplevede, at man på et tidspunkt bare ikke kan komme videre i processen. Havde også fornemmelsen af, at denne indbyggede forhindring er lavet med vilje! Men OK – prøver igen. Og prøver ALLE forslag.      


        carham
        Medlem

          Har nu testet løsningsforslag 1 og 2, men uden held. Der synes IKKE at være nogen mulighed for at afmelde spam-floden fra Ashampoo! Og der kommer ca. en mail hver anden dag!!!

          Min web-mail (det ellers glimrende mailme.dk, som jeg er godt tilfreds med) kan ikke indstilles til at opfatte mails fra specifikke leverandører som affald. Så nu fyldes min mailboks (som jeg kun tilser med mellemrum) helt op over kapacitetsgrænsen – og dermed er der blokeret for seriøse mails.

          Jeg må derfor nu nedlægge min gamle mailadresse – og få en ny! En masse ulejlighed pga et skummelt firma, meget uheldigt promoveret af Komputer for Alle. 

          Rigtig ærgerligt. For Komputer for Alle skulle gerne hjælpe mig til et bedre samliv med den digitale verden – ikke gøre samlivet surt! ØV, ØV – og ti gange ØV!   


          larsjensen
          Abonnent

            Rolig nu!!!
            Hvilket mail-program bruger du? Jeg er, næsten, villig til at sætte en af konens hjemmestrikkede sweaters på højkant.
            Mailme.dk har POP3 og IMAP, ergo burde du kunne bruge et almindeligt mail-program, ergo kan du filtrere. 


            carham
            Medlem

              Jeg bruger Outlook Express. Og selvfølgelig kan Outlook filtrere den post, som hentes hjem fra mailme.dk. Problemet er, at jeg kun åbner Outlook måske hver 14. dag – og at min indbakke på mailme imens fyldes op med massevis af mails fra Ashampoo. 

              Nå – men nu kan Ashampoo bare fyre løs! Mailadressen er nedlagt, så de spilder bare krudtet.

              Lige så ærgerlig en oplevelse dette spam-problem har været – lige så god en oplevelse har det været at opdage, at der er mennesker (bl.a. Lars) hér på Forum’et, der gider at prøve at hjælpe. Én dårlig oplevelse ender måske med at føre til flere gode hér på Forum’et..   

              jan larsen
              jan larsen
              Supporter

                I forlængelse af denne tråd med et evigt problem for rigtig mange vil jeg da lige tillade mig at fortælle hvordan jeg selv håndterer den slags.

                Jeg opretter jævnligt en specifik Gmail-adresse som jeg bruger til den slags registreringer og andre ting hvor man kan forvente en stormflod af ‘gode’ tilbud – adressen bruger jeg så KUN til disse ting og hvis (når) det bliver for meget sletter jeg kontoen og opretter en ny til samme formål.

                På den måde blander jeg ikke tingene sammen med øvrige seriøse mails og det tager jo kun et minut at oprette en ny Gmail (eller anden webbaseret mail) hvilket er en meget overkommelig handling mod at slippe for spam i min normale mailboks – jeg VED jo at det er en måde fimaerne tjener penge på og en helt almindelig (omend noget uetisk) metode til at reklamere og promovere egne eller andres ting og egentligt er det jo ikke anderledes end det reklameomslag de fleste af os får wrappet omkring andre reklamer som vi modtager i vores fysikske postkasse hver dag – det er møgirriterende og ender vist altid i nærmeste skraldespand…

                Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.