Antivirusprogram og Windows 10

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  nis1216852 8 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Birte1936
Medlem

Jeg har hørt, at det ikke er nødvendigt at installere et antivirusprogram til Windows 10. Er det rigtigt ?

Birte årgang 36


nis1216852
Abonnent

    Windows 10 har som nogle andre windows ver, defender og firewall, , men det beskrives at skal man have en effektiv beskyttelse skal man vælge en købe ver, med fuld beskyttelse virus, firewall samt m.m.

    Det skal så lige nævnes at der ikke er nogen garanti for nogen form for beskyttelse der er 100 % effektive, men at manogså selv skal bruge sin sunde fornuft  med hvilke sider man besøger og hvad der siges ja til samt hvilke oplysninger der gives . Og åben aldrig mails som du ikke kender afsender fra, samt give oplysninger om nem-id, cpr nr, bank oplysninger m.m. så er du rimelig godt beskyttet.

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      AV Test har endnu ikke testet Windows Defender på Windows 10, men deres test af den seneste version til Windows 8.1 er ikke just opmuntrende: https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/

      Indtil videre tror jeg det er klogt at antage, at Windows Defender på Windows 10 heller ikke kan måle sig med konkurrenterne.

      Jeg vil anbefale dig at bruge tredjeparts anti-malware (fx Malwarebytes Anti-Malware) og anti-virus (fx Avast! Free eller Panda)., 

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.