Antivirusprogram? Total forvirring.

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
ho230650
Registreret bruger

Hej KFA. Vi er lille turistvognmandsfirma med 3 pc., diverse telefoner og tablets. Vi har fornylig installeret diverse gratis programmer deriblandt AVAST  freee antivirus. Synes det fungerer fint på vore mobiltelefoner/tablet. Men nu får vi på vore PCèr beskeden at Avast free udløber om så og så mange dage??? OG er nu blevet så godt træt af de gratis programmer til PC at jeg vil til at betale for det igen. Før havde vi ESET, hvor vi faktisk ikke skulle gøre noget som helst selv, de styrede det hele, men det var ret dyrt!!!!!  Derfor har jeg spørgsmålet til dig, om du har et godt forslag til hvilket billigste/bedste betalende antivirus program vi skal installere, OG som klarer det for os, så vi ikke behøver at opdatere 5-6 programmer jævnligt.

VH Hanne

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Hanne

    Den gratis licens til Avast kan fornys uden videre, og den bliver ved med at være gratis.

    Men jeg forstår irritationen over de plagsomme gratis programmer, og har såmænd periodevis også brugt betalte versioner, bare for at få dem til at holde mund. Og den betalte udgave af Avast er omfattende:

    https://www.avast.com/premium-security

    De har en licens, der dækker ti enheder til en meget fornuftig pris. Og Avast er teknisk set i topklasse, også fordi de har fusioneret med AVG og rummer det bedste fra dem begge.

    Rent stilmæssigt kan jeg nu også godt lide Kaspersky, men de er dyrere:
    https://www.kaspersky.dk/internet-security


    ho230650
    Registreret bruger

      Hej Henrik. Tak for hurtig svar (som altid!). – jeg har downloadet Avast Premium Security (60 dages prøveversi0n) – og synes det tegner rigtig godt – så tak for det.

      Men samtidig vil jeg gerne spørge om følgende: Ved diverse opdatering herefter, bliver PC ved med at komme med meddelelsen om at mit Libre Offe (installeret gennem fordelszonen) skal opdateres – er i fare. Men hvordan gør jeg dette? Skal jeg afinstallere og installere påny?

      VH Hanne

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Hej Hanne

        Ja, du bør opdatere LibreOffice. Forældede programversioner er i dag en af de vigtigste sikkerhedstrusler, fordi der kan bygges dokumenter, der inficerer computeren, når de åbnes.

        Det er heldigvis ganske enkelt: Du åbner LibreOffice, og i Hjælp-menuen vælger du Søg efter opdateringer. Det starter en guide, der tager sig af det praktiske med opdateringen.

        Jeg vedlægger et par skærmskud. Dog ikke af guidens trin, for min LibreOffice er allerede opdateret:


        ho230650
        Registreret bruger

          hej igen Henrik. Jeg kunne IKKE opdatere det Libre Office, som jeg havde trukket ned fra fordelszonen,  da hjælpeprogrammet åbenbart ikke var installeret på min komputer. Jeg afinstallerede derfor programmet, og installerede direkte fra nettet, tror endda det var et nyere Libre Office program + hjælpeprogrammet. Og det fungerer super nu. Blot til orientering.

          HenrikClausen
          HenrikClausen
          Komputer for alle

            Selv tak – jeg opdagede selv lidt senere, at den indbyggede opdateringsfunktion ikke er aktiv. Tilsyneladende har udviklerne store problemer med at få det til at fungere, og har derfor ikke aktiveret den.

            Så til glæde for andre, der måtte læse med her, vil jeg anbefale Patch My PC til formålet:

            https://fordelszonen.komputer.dk/sikkerhed/sikkerhedsprogrammer/patch-my-pc

            Den opdaterer LibreOffice (og mange andre programmer) uden problemer.

            Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.