Atter backup spørgsmål. (W7)

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Er nødt til at spørge igen: Har lige foretaget sikkerhedskopiering til en ekstern harddisk (HDD). Det kørte tilsyneladende fint i godt 3 timer.
Efterfølgende ville jeg tjekke, om tingene var overført til HDD, men jeg kan ikke finde den nye sikkerhedskopiering. Jeg har spurgt før, og fik det svar, at jeg blot skulle klikke på computernavnet, og så skulle det kopierede folde sig ud herunder.
Men der er intet nyt.
Da jeg for nogle år siden købte en ny PC, kopierede jeg alle mapper med filer m.m. over på HDD’en enkeltvis (altså ikke fra en sikkerhedskopiering), og kopierede dem bagefter over på den nye PC.
Det er alle disse mapper med filer m.m., der (stadig) ligger HDD’en.
Hvorfor kan jeg ikke finde de nye sikkerhedskopieringer? Gør jeg noget forkert? Et eller andet sted må de da ligge, eller hvad?
Jeg ved godt, at der har været mange indlæg i KFA om backup, men….
Kan I hjælpe med en korrekt måde at sikkerhedskopiere fra PC til HDD – fra start til slut, og med efterfølgende tjek på HDD?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hvilket program bruger du til at tage backup?


    sessan2
    Abonnent

      Hej Christian!
      Jeg bruger Windows(7) indbyggede program under “System og Sikkerhed”. Vælger den eksterne HDD (F:Drev), og klikker på “Sikkerhedskopier nu”.

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Beklager det sene svar. Umiddelbart ville jeg anbefale dig at bruge enten ToDo backup eller den backup-software, eller den software, der følger med visse eksterne harddiske, fx Segates og WD’s.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.