Avast Free Antivirus

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
preka.dk
Abonnent

Jeg har nu flere gange fået denne meddelelse fra Avast Free Antivirus om problemer (se vedhæftede fil). Hvad betyder det, er det noget, jeg skal tage aktion på, eller er det blot et salgstrick? Når jeg klikker på “Afhjælp”, får jeg tilbudt at tegne et abonnement.

Med venlig hilsen
Preben

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Det er faktuelle observationer, og et salgstrick…

    Sagen er, at den slags potentielt kan misbruges, hvis nogen virkelig er ude på at finde frem til dig og dine aktiviteter, f.eks. hvis du arbejder for efterretningstjenester eller lignende…

    Folk, der arbejder professionelt med højt fortrolige data, tager den slags alvorligt, og gør noget ved det. Vi andre, der bare sender til familie, venner, kolleger og håndværkere, har intet at frygte. Dertil kommer, at langt det meste internettrafik faktisk er krypteret i dag, det kan ses på det lille ‘https://’ i begyndelsen af adresserne. Beskyttelsen i den gratis udgave af Avast er fremragende, der er ingen grund til at bekymre sig om disse ret hypotetiske problemer.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.