AVG antivirus blokerer for Tweakbit

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
3509jkp
Abonnent

Hej i sommervarmen. Jeg har i mange år brugt AVG Zen i fuldversion og været udmærket tilfreds. Jeg bruger Tweakbit reparationsværktøjer til, at rense Computeren med. Inden for det sidste halve år blokerer AVG for opdateringer til alle programmer fra Tweakbit. Jeg har haft fat i AVG support, som hårdnakket påstår, at alt fra Tweakbit er Malware og jeg kan ikke engang få lov til, at lave undtagelser, så nu har jeg bestemt mig til at skrotte AVG.

Og så breder viften sig ud, hvad skal jeg vælge (ikke gratis programmer). Når jeg læser her på siden er McAfee ikke så populært, er der nogen gode forslag, eller nogen der har været ude for det samme? jeg skulle også gerne undgå at ryge ind i samme problem igen.

M.v.h. Jørgen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Min personlige favorit er Kaspersky, der gennem mange år konsekvent har ligget blandt de bedste antivirus programmer. BitDefender er også rigtig godt for tiden. McAfee havde sin storhedstid for over 20 år siden 🙂

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.