AVG Antivirus gratis program

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
birgit kastrup
Registreret bruger

Hej Komputer,

Jeg har igennem længere tid anvendt AVG Antivirus free program og det er gået fint, men gennem de seneste måneder har jeg haft det problem at når AVG starter planlagt scanning af PC’en låser min PC. Musen kan ikke benyttes og alt fryser. Det eneste jeg kan gøre, er at slukke på tænd/sluk knappen og starte op igen. Om det er fordi jeg er igang med min mail eller Internet Explorer, har jeg ikke kunnet finde ud af. Det sker ikke hver dag, men nok 3 gange om ugen.

Der må være et eller andet galt , siden det forekommer.

Min PC er en HP Pavillion dv 7 med Vista installeret.

Håber I kan hjælpe mig med at får løst problemet. 

Jeg havde overvejer at installere Avast, som I anbefaler i 9/2013, men det prøvede jeg at gøre på en anden af mine PCér, og det gik totalt galt, så jeg måtte finde et gendannelsestidspunkt for at få PC’en til at køre igen. Så lige nu har jeg ikke lyst til at få det problem på min HP.

Med venlig hilsen

Birgit Kastrup

 

 

Tao
Tao
Supporter

    Hej Birgit Kastrup,

    Forhåbentligt løses problemet i en opdatering af AVG – når en sådan forekommer. Det er sandsynligvis en komplikation mellem AVG og anden software på din pc.

    Med mindre du er meget stor tilhænger af AVG, vil jeg anbefale dig at installere Microsoft Security Essentials, som ligeledes er gratis virusbeskyttelse. Du kan hente programmet her: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows/security-essentials-download

    Det er dog meget vigtigt at du fjerner AVG inden du installerer MSE, da der kun må være ét anti-virus program på din pc af gangen.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.