Bitdefender

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 7 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
DariusDK
Medlem

Hej kær KFA. Jeg har læst nr 14 om bitdefender. Har I opgivet Panda siden I “fortrækker” bit i Jeres artikel? Hvis ja, mener I vi skal bare skifte din bit?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Bitdefender trækker knap så meget på systemets ressourcer som Panda.

    Begge anti-virus programmer yder en udmærket grad af beskyttelse, men ud fra en samlet betragtning om ydeevne, sikkerhed og brugervenlighed, anbefaler vi Bitdefender.

    Tyske AV-Test er en god kilde til information om de forskellige anti-virus programmer: https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-10/

    Hvordan slipper jeg af med bitdefender ? jeg kan hverken installere, reparere eller fjerne bitdefender, men den ligger stadig og ulmer på PC-en.

    Jeg har det samme problem som Ole Bjørn. Har prøvet deres afinstallationsprogram, men den er der stadigvæk og gemmer sig. Meget irritterende, så jeg vil ikke anbefale den til andre.

    Hvis man finder en løsning, håber jeg at den bliver lagt ud her. Har eksperterne hos Komputer en løsning på det??


    ottobron
    Abonnent

      Bitdefender Antivirus Free virker ikke ordentligt.  Det er brudt ned 3-4 gange hos mig, så nu har jeg skiftet tilbage til Avast.  

      Desværre kan jeg heller komme af med Bitdefender Antivirus Free, selvom det er afinstalleret både iflg Windows og iflg. IOBit Uninstaller. Programmet figurerer stadig under “Programmer” og jeg kan ikke slette det!!  Mystisk !!!!!

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.