BullGuard

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af tips tips 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
mille4171
Abonnent

Er der nogle der kender noget til Bullgurad, og er det nok jeg køber antivirus delen, og så bruger zone alarm til firewall, kan de arbejde sammen.

Mange tak for svaret, zone alarm firewall har været gratis, men ved ikke om det er mere.

Er comodo firewall som Du skriver om i en gratis udgave, og hvor kan jeg hente den?

 

tips
tips
Registreret bruger

    Hvis at du bruger zone alarm med indbygger antivirus, så kan du ikke bruger en extra antivirus.

    Men hvilken zone alarm bruger du, nu ved jeg ikke om der findes en zone alarm uden antivirus, eller om den er forældet den model som at du har installeret..

     

    Hvis at du bruger en zone alarm som er forældet, er det måske en god ide at skifte til comodo firewall, og så kan du udmærket kombinerer med Bullguard antivirus, eller lige så godt med gratis AVG free feks.

     

     

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Comodo firewall er gratis og er med på den CD-rom fra computer for alle, og den virker rigtig fin med Windows XP på min computer, og der er også en brugsanvisning med som PDF, så du kan læse om hvordan den virker.

       

      Som jeg ser problemet med Zone alarm, ja hvis at du har den uden antivirus, er jeg usikker på om det ikke er en forældet udgave, men hvis at du skifter til Comodo fierwall, ja den skulde have en rigtig fin sikkerhed, og så kombinerer med en antivirus program, feks bullguard eller AVG gratis.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.