BullGuard Internet Security

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af mathias flinck497433 mathias flinck497433 6 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
komputer
Abonnent

Jeg har været så heldig at have fået en af BullGuard licenserne og har nu installeret programmet. Når jeg kigger på sikkerhedsstatus, så siger den at både BullGuard og Windows Defender firewall er slået til. Prøver jeg at slå Windows Defender firewall fra, så går der under 4 sekunder før den er slået til igen. Kigger jeg på Windows Defender Security Center, så siger den at Windows Defender firewall ikke er slået til. Har nogen oplevet det samme eller har forklaringer?

steenfranch
steenfranch
Abonnent

    Hej Komputer.

    Jeg har også installeret BullGuard og har ingen problemer med at have begge firewalls aktive. Hvis bare det gamle antivirusprogram, tror jeg det er ok. Men lad os høre fra nogle af de rigtig kloge ;-)-

    Venlig hilsen Steen

    mathias flinck497433
    mathias flinck497433
    Komputer for alle

      Kære Komputer

      Umiddelbart bør der ikke være noget problem i, at begge firewalls er aktive. Jeg mener for nyligt at have læst på Microsofts egen hjemmeside, at Defender selv registrerer, at du har installeret et sikkerhedsprogram med tilhørende firewall og slår derefter firewallen i Defender fra. Jeg skal ikke kunne sige, om det også er tilfældet her, selvom det umiddelbart ser ud til, at firewallen er slået til.

      Hvis du ikke oplever problemer, så vil jeg mene, at du sagtens kan køre videre med opsætningen.

      Med venlig hilsen

      Mathias Flinck
      Komputer for alle

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.