Comodo firewall blokere airport express

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
alma11
Medlem

Hej.

Har comodo firewall og er glad for det. Men jeg vil gerne bruge min apple airport express til at streame lyden fra min itunes.

Tror det er comodo der blokere for når jeg bruger min gamle bærbære uden comodo er der ingen problemer med at vælge lyden til airport.

Har prøvet dette link uden held:http://forums.comodo.com/empty-t61384.0.html

Har læst lidt om at der skal åbnes porte og at jeg skal tillade itunes og bonjour fuld adgang men kan ikke finde hvor jeg skal gøre dette.

Har vedhæftet info om airporten.

Min maskine er en Asus N55S,64 bit,windows 7

Håber I kan hjælpe mig.

Med venlig hilsen

Lars

Ja, det lyder som et firewall problem. Du kan bekræfte det ved at slå firewall-funktionen fra midlertidigt og se, om iTunes så kommer igennem.

Det er også dokumenteret fra Apple, at iTunes bruger port nummer 3689, der derfor bør åbnes i Comodo Firewall.


alma11
Medlem

    Hej Henrik.

    tak for svaret.

    Har prøvet at slå firewall fra, men dette hjælper ikke. Troede egenligt at når man gik fra safe mode til disable kunne jeg se mine eksterne højtalere som på den gamle pc. Har prøvet at åbne port: 192,3689,5009,5353,53978 da disse skulle have noget med itunes og airport at gøre. Ved ikke om jeg gør det rigtigt, men jeg går i network security policy og derefter port sets og add’er der i http ports, pop3 og privileged ports. Har også prøvet at define a new trusted network også uden succes. Det skal lige siges at alt dette er prøvet trådløst. Derfor synes jeg det ville være sjovt at kable med et almindelig netværkskabel og bare få det til at virke, men men men ingen forbindelse. Har snart lyst til at afinstallere comodo men jeg synes ( og læser meget om det ) at det er rigtig godt. Måske lige for godt for her kommer jo ingenting forbi. Sidder lige nu i skrivende stund og prøver at få forbindelse til airporten igennem min router ( tdc-boks ). På den boks har jeg prøvet at gå fra WPA2 til WEP da flere forums rådede mig til det, men det har ikke virket. Glæder mig til hvis nogen har noget der kan bruges.

    Hilsen alma11.

    For nu at tage det sidste først:

    Krypteringen har, hvis ellers driverne er bare nogenlunde ordentligt skrevet, intet med problemet her at gøre. WEP er hullet som en si, så hvis du går tilbage til denne standard, gør du dit netværk åbent for hackere.

    Men da du i forvejen sidder bag en router med en indbygget firewall er Comodo et rigeligt kraftigt forsvar. Eventuelle hackere skal først klare sig forbi din router for at finde frem til din computer, og det sker næppe. Jeg vil foreslå at du sænker paraderne en tand og går tilbage til Windows’ Firewall.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.