Comodo Firewall blokerer udskrifter

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Birgit 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Birgit
Medlem

Vedr. ovenstående firewall. Hvad er det der blokerer så jeg ikke kan udskrive på min trådløse printer. Hvis jeg deaktiverer firewallen er der ingen problemer. Nu er jeg jo ikke så god til engelsk så hvad kan jeg gøre.  Mit system er Windows XP, min printer er en HP Photosmart Plus Serie B210.

Håber på svar

M.v.h.                                                                                                           


Birgit
Medlem

    Jeg har fundet ud af, i Firewall Behavior Settings under avanced, hvis jeg fjerner hakket i Block fragtmented IP datagrams, så kan jeg udskrive på min trådløse printer. Men hvad betyder det egentlig for sikkerheden. Er der evt. et andet hak jeg bedre kan fjerne.

     

    Du har gjort præcist det rigtige, da både printere fra HP og mange netværks filservere har brug for denne indstilling for at fungere.

    Fragmenterede datapakker er en standard funktion i netværkstrafik:

    http://en.wikipedia.org/wiki/IPv4#Fragmentation_and_reassembly

    Grunden til at Comodo kan blokere for dem er, at der findes forskellige hackerangreb, der misbruger programmeringsfejl i forbindelse med fragmenterede datapakker:

    http://en.wikipedia.org/wiki/IP_fragmentation_attacks

    Nu er der næppe nogen, der vil udføre Denial of Service angreb mod din computer, ligesom de svagheder, der gjorde angrebene mulige, er elimineret. Derfor kan du roligt slå denne blokering fra, og bruge din printer uden frygt for at det åbner døre for hackerne. Comodo lægger vægt på at maksimere sikkerheden, men denne standardindstilling er lige en tand for nærtagende.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.