Delta-Homes

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 1 måned siden.
Oprettet af
torpvej9
Abonnent

Jeg har pludselig fået Delta-Homes som startside i min browser, som er Internet explorer. Den er meget ubehagelig og svær at komme af med. Jeg har set at et program, som hedder Spyhunter 4 kan fjerne den, og andre lignende ting fra min PC, men jeg kender ikke Spyhunter. Kan det anbefales, eller kender i andre og bedre metoder til at komme af med det ubehagelige program?

Bruger Windows 7 og Internet explorer.


Mogens R.
Medlem

    OH SHIT – A MALWARE. 

    Nå men nu til det serriøse.

    Tryk på tandhjulet, oppe på højre side på din skærm, og vælg Administrerer tilføjelsesprogrammer, under fanebladet Søgemaskiner, og slet Delta Homes fra oversigten, og vælg evt. Google som Standard – ANVEND – OK!

    Kig ind på Kontrolpanelet, Programmer og funktioner, datosortering, og slet de programmer, du ikke kender.  AFSLUT!

    Kør fuld scanning https://toolslib.net/downloads/finish/1/ og slet alt, hvad programmet  kan finde.

    Disse Fup-søgemaskiner kommer ofte, når vi f.eks. får Google til at finde det program, du vil have, eller du finder det software, på en hjemmeside, der har lagt nogle flere programmer ind – kaldet Bundlet Software.

    Det kunne lige så godt været politivirusen, der blokerer adgangen til internettet.

    Programmerne her, Bundlet software ligger inde i det program, du har hentet, og pakkes først ud, og sviner din maskine ad, inden det ønskede program udpakkes. Det er derfor, at du har fået Delta Homes.

    Så spørg forumet, hvordan du undgår problemet her, en anden gang, for at undgå en anden fup-søgemaskine, for at få programmet, uden virus.

    Du kan altid starte Spyhunter4 bagefter, og se, om den skulle finde en masse PUP.  filer, og slet dem derfra. Spyhunter4 kan ikke fjerne fup-søgemaskiner.


    torpvej9
    Abonnent

      Tak for svaret. Jeg fandt på denne hjemmeside: http://udenvirus.dk/delta-homes-com/ en opskrift på hvordan man fjerner Delta -Homes manuelt. Det virkede. Jeg prøvede efterfølgende at installere adwcleaner fra det link du angav, men Norton tillod det ikke. Norton påstod, at der var farlige ting i det.


      Mogens R.
      Medlem

        Linket jeg har, er blevet brugt, og tilføjet til dette Forum så ofte, at underligt nok, så tillade din Norton ikke udbydreren af dit software.

        Jeg kender godt Udenvirus.dk,  og hvad du læser, men ADWcleaner er det rette ti at fjerne fup-søgemaskiner.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.