Den gode fe eller optakt til netsvindel

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
missetusalem
Abonnent

 

Min genbo Frank modtager meddelelser om stor fare. Jeg har selv fået en helt tilsvarende. Her blev angivet, at Firefox havde været urolig på mine vegne. Jeg vil hellere have, at KFA titter på Franks meddelelse, fordi her er der intet, der fortæller, hvem der står bag. Det ser ud som en rapport fra en behjertet organisation, der uden at have en aftale med PC-ejeren har påtaget sig rollen som PC’ens skytsånd. Er det den gode fe, og hvis det er: hvorfor giver fe’en så i ingen meddelelse om grundlaget for beskyttelsen. Er det en formular, der ligger frit tilgængeligt på www og kan bruges af hvem som helst, er det i kraft af det krasbørstige design muligt, at også uærlige folk vil lege med, hvad de så kan få ud det.

VH Tommy

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Advarslen kommer fra Firefox, der henter information om tvivlsomme websites fra Google Safe Browsing.

    En søgning via Safe Browsing databasen, viser dog ikke nogen aktuelle problemer med domænet/websitet, så hvorfor Firefox markerer det som farligt, kan jeg ikke sige: http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=static.littleleaguestandings.com & http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=littleleaguestandings.com

    Læs mere om Google Safe Browsing: http://www.google.com/transparencyreport/safebrowsing/

    Der er så vidt jeg kan se intet indhold på det nævnte domæne/website (eller på littleleaguestandings.com), så der er ingen grund til at tilgå det, selvom der ikke umiddelbart ser ud til at være nogen konkret fare forbundet med det.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.