Dobbelt email?

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jakobi1955 jakobi1955 7 år, 8 måneder siden.
Oprettet af jakobi1955
jakobi1955
Abonnent

Jeg ville for nylig oprette mig på Evernote, men fik besked om, at min mail allerede var i brug. Jeg haved først hørt om Evernote samme dag, så har aldrig oprettet mig der. Jeg bad om at få tilsendt nyt password og fik så en besked, både på dansk og på tyrkisk:

Vi har modtaget en anmodning om at ændre adgangskoden for din Evernote-konto (mustafa8146). 

Nogle dage senere havde jeg samme oplevelse, da jeg ville opretten en Alibabakonto. Denne gang havde en Mustafa allerede en konto. Jeg kunne se hans profil, som dog ikke fortalte yderligere om “ham”.

Hvad kan forklaringen være på, at der (i hvert fald) to steder er oprettet en konto, hvor min email (en gmail) er brugt? Ifølge Google er det ikke muligt at to har samme nøjagtig ens email og det er jo også rigtigt, som de skrev i svar til mig, at jeg jo skriver til mig selv.

jakobi1955
jakobi1955
Abonnent

    Så er der nyt i sagen. Fik en email i dag. Billede 1. (oversat: Merhaba @fth.kurtVi har modtaget en anmodning om at nulstille din adgangskode Instagram. Password Opdater Hvis du ignorerer denne besked, vil din adgangskode blive ændret. Hvis du har forespørgsler til nulstilling af adgangskoden, så lad os det vide.)

    Lod være at gøre noget men gik til Instagram hjemmeside og ville oprette en profil men fik svar at der allerede findes en bruger med dette brugernavn – både når jeg brugte min email med og uden . (punktum).

    Hvad sker der? 

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.