Fjernelse af Comodo System Cleaner

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
toxo431551
Abonnent

I stifinder og derefter når jeg trykker på programmer kan jeg se at jeg har en mappe hvori der står COMODO.

I den ene undermappe der er står der Comodo System Cleaner. Jeg bruger ikke programmet og vil derfor gerne rense op ved at slette det.

Det kan jeg ikke få lov til, da der kommer en boks hvori der står den ikke kan slettes enten fordi den er skrivebeskyttet eller filen er i brug.

I højre side at billedet hvor alle mapper og ligende er har jeg så prøvet at slette enkeltvis nogle kan jeg slette og andre kommer så den samme tekst igen (skrivebeskyttet eller filen er i brug eller bruges af andre programmer i mit system.

Nu er jeg faktisk nervøs for om det altsammen er noget min computer bruger for at køre er det det? Hvordan sletter jeg de filer/mapper jeg ikke kan slette? Og endelig kan jeg blot slette de mapper og ligende i højre side som jeg godt kan, jeg mener så er de da væk.

Jeg mener at kan huske at jeg engang kørte dette program ind fra Komputer bladets CD, så jeg kan vel for pokker slette dette program uden det går ud over min PC´s stabilitet? Eller hvad?

Jeg syntes lige det er vigtigt at oplyse, at i højre side hvor man kan se hvilke mapper der er, er der nogle der hedder BACKUP.dll og CFRMD Instalationsfiler og CFRMD Systemfil også er der mange andre, men det hele kan vel slettes.?

Jeg kører XP.

Naturligvis kan Comodo System Cleaner fjernes, blot du bruger den rette metode. At slette mappen i “Programmer” duer ikke, for visse af filerne er – som du oplever – låst og dermed beskyttet mod at blive slettet.

Den rigtige fremgangsmåde er at bruge Tilføj/fjern programmer i Kontrolpanel. Så får programmet selv lejlighed til at lukke alle aktive moduler, fjerne blokeringen af de filer, der er i brug, og til sidst slette hele mappen, alt i den rigtige rækkefølge.

Når du har slettet nogle af filerne i Programmer/Comodo System Cleaner vil det formodentlig ikke virke, for du har sikkert fået ram på nogle af de filer, der rummer informationer om afinstallation.

Derfor bør du tage fat på installationsprogrammet for Comodo System Cleaner, helst fra vores CD, og reparere den installation, der er beskadiget af den mislykkede fjernelse.

Når det er gjort, kan du under Tilføj/fjern programmer afinstallere programmet på den rigtige måde, så alle komponenter bliver fjernet. Du skal formodentlig genstarte computeren efter afinstallationen.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.