Fjernelse af Norton Antivirus

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  bhc0069 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
jbaym
Abonnent

Jeg vil gerne fjerne Norton Antivirus program. Jeg har ikke fornyet det. Både ved CCleaner og normal fjernelse får jeg meddelelsen This MSI must be launched through set up. Hvor gør jeg det?

Jørgen


bhc0069
Registreret bruger

    Hej. Øh, ved ikke lige hvad MSI er for en “fisk”, men tit er Norton svær at komme af med igen. Har dog hørt at man kan finde et afinstallationsprogram på Norton hjemmeside, måske du skulle prøve det. Jeg har dog ikke prøvet det selv. En anden gang skulle jeg installere en prøveversion af Panda og den fjerne selv Norton på min gamle PC, det kunne måske være en mulighed hvis alt andet fejler…. 🙂

    MSI stod oprindeligt for Microsoft Installer og er et standardformat til at installere / afinstallere Windows-programmer på en sund måde. Fejlmeldingen her skyldes, at MSI-filen er bygget til at blive kørt fra det oprindelige installationsprogram, ikke for sig selv.

    Der er brug for at fjerne Norton ordentligt, og det gør du via dets eget installationsprogram, der vil tilbyde dig at fjerne hele pakken.

    Skulle det give problemer, kan du starte med at reparere den eksisterende installation, også fra installationsprogrammet. Derefter skulle det uden videre pakke sammen og gå sin vej, når du afinstallerer det.


    herbertp
    Registreret bruger

      Hej.

      Jeg har prøvet nortons hjemmeside. 

      og det virker.

      Kan anbefales.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.