Fjernelse ag “regcleaner”

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Benny Schwartz Larsen
Medlem

Jeg har af een eller anden grund fået indstalleret et cecurityprogram der hedder “regcleaner advance protect”. Det popper ustandeseligt op, og tigger om at bliver købt, men jeg vil hverken eje eller have det. Men hvrodan kommer jeg af med det igen. Når jeg  går i “Fjern Program” får jeg følgende svar: Messages fil ” C:`/ programfiles (86) Regclean Pro/inis. msg” is missing. Please correct the prob lem or obtain new copy af the program. Er der andre løsninger??

Hilsen

fra Benny

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Jeg vil anbefale at du forsøger afinstallering med et mere potent program end window’s indbyggede.

    Det kunne f.eks. være RevoUninstaller der er på dansk og som jeg selv har haft megen glæde af – du kan hente det her og tag bare den gratis version – den er fuldt tilstrækkelig. Når du skal fjerne et genstridigt program skal du vælge ‘avanceret’ mode som går helt i dybden:

    http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

    Du bør lige checke i din ‘jobliste’ (ctrl+shift+esc) –> fanebladet ‘processer’ om der en kørende proces af programmet inden du forsøger afinstallering – hvis der er, vælger du ‘afslut proces’ efter linjen er markeret.


    Anonym

      mit problem er der popper hele tiden reklamer op på alle hjemesider jeg går indpå selv på jeres mens jeg skriver er der nu 2 reklamer til højre for (tab dig 10 kilo mm)de samme gælder på googels start side kommer der reklamer under søge feltet

      på jeres side, ændre den jeres tekst så man skal tro man skal trykke på par

      DU kan hjælpe!

      Har du et by Text-Enhance” href=”http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/sikkerhed/fjernelse-ag-regcleaner#”>par minutter tilovers?    trykker man på par kommer der en datingside frem  kan i hjælpe mig med at fjerne dette problem jeres side virker seriøst med disse reklamer 🙂  hilsen Jørgen Mikkelsen


       


      Anonym

        tak til Jan Larsen

        det var alletiders råd nu er jeg blevet de reklamer kvit 

        hilsen jmlc

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.