Foolish.inc

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 9 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
hhsommer-3dc156eb6f
Abonnent

Vedr. Crypto-Prevent.

Jeg har selv forsøgt på at installere fra CD’en.

Jeg lægger dog mærke til at udgiveren hedder “Foolish.inc.” og hvis jeg husker rigtigt så betyder det tåbelig. ( ikke at det skulle have noget at sige men alligevel ) det er bedre at spørge dumt og få et klogt svar 🙂

Af den grund droppede jeg den videre installation, og har nu læst at der er flere som har droppet eller ikke er helt tryg ved denne installering.

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    CryptoPrevent er ikke et skadeligt program – på trods af det lidt fjollede firmanavn. Men det er rigtigt, at nogle læsere har oplevet problemer med det – primært, at de har mistet deres gadgets i Windows (de kan aktiveres igen i programmets indstillinger). Der er dog også en enkelt læser, som har oplevet, at farveskemaet i Windows er ændret til basisfarver. Jeg kan ikke sige med 100 procents sikkerhed, at det skyldes CryptoPrevent – vi arbejder stadig på en løsning.

    Hvis du selv er opmærksom på ikke at starte programmer fra nettet, som du ikke kender, så er du sikker på ikke at blive ramt af virussen CryptoLocker, som programmet CryptoPrevent beskytter i mod. Og så er programmet overflødigt.

    Henning Rasmussen
    Henning Rasmussen
    Komputer for alle

      I øvrigt skriver de på hjemmesiden følgende om navnet:

      The Foolish IT Name:

      What’s up with the name? At the time I originally decided to register “foolishtech.com” to start a blog some years ago, because I’m a fool and a tech, but scrolling down the page to confirm my site purchase I saw “foolishit.com” in Godaddy’s suggestion box of similar names, and couldn’t stop laughing for a while. Really. So I had to have it!

      I have realized that “Foolish IT” doesn’t make for a great domain name overall… Can’t get a Microsoft Application ID, can’t get this domain on Google Apps, etc. etc. It seems some automated algorithms think it’s profane! (OK it kind of is) but

      I’ve even seen this domain classified as porn before on some list. WHAT!?  Still, Foolish IT is now an established entity and it could be… Foolish… to change the name now.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.