For mange programmer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Steffen Nielsen Steffen Nielsen 9 år siden.
Oprettet af
finn hj879438
Abonnent

Jeg er i tvivl om hvordan forskellige programmer med samme eller næsten samme funktioner arbejder sammen eller modarbejder (ødelægger) hinandens funktion. Det aktuelle problem er: hvordan arbejder BleachBit sammen med CCleaner og Zemana antilogger, som jeg allerede har installeret. MEN jeg synes, at det er et generelt problem, når I udsender nye programmer. Burde der så ikke i artiklerne stå “kan ikke arbejde sammen med xxprogram og/eller xxprogram”? Det samme gælder anvendelse af mere end ét antivirusprogram, som jeg gør, selv om jeg flere gange har hørt at de modarbejder hinanden. Mit aktuelle spørgsmål går altså på oprydningsprogrammet BleachBit. Med venlig hilsen Finn Hjaltason.

P.S. Hvornår kan jeg abonnere på Komputer for alle uden at få det på glittet papir, leveret i postkassen? – altså en elektronisk udgave! 

Steffen Nielsen
Steffen Nielsen
Komputer for alle

    Kære Finn

    I det konkrete tilfælde bør der ikke være problemer. Jeg har i hvert fald alle tre programmer installeret nu, uden at der er opstået konflikter. Har du oplevet problemer med det?

    Vi har, som du skriver, nævnt problemstillingen flere gange i forbindelse med antivirusprogrammer som kan modarbejde hinanden. Måske har vi ikke været tilstrækkelig opmærksom på, at der kan opstå lignende glidninger mellem oprydningsprogrammer.

    Det er klart, at hvis vi bliver opmærksomme på problemer, så skal vi også nævne det i artiklen. Nogen garanti kan vi næppe stille, for der kan være altid opstå konflikter mellem meget forskelligartede programmer, som ikke umiddelbart burde påvirke hinanden. Den slags er nok svært at forudsige hver gang.

    Leif Jonasson
    Leif Jonasson
    Supporter

      Kære Finn,

      angående dit PS, så kan jeg oplyse, at vi er i fuld gang med at bygge et system, der kan give dig som abonnent adgang til en fuld digital udgave af bladet. I første omgang er det tænkt som et supplement til den trykte udgave, for hidtil har vi ikke haft nogen større efterspørgsel på rent digitale abonnementer. Men senere vil det givetvis være muligt at abonnere på et rent digitalt blad. 

      Desværre er det endnu for tidligt at forudsige, hvornår den digitale version af Komputer for alle lanceres, da vores virksomhed udgiver over 50 forskellige blade, og vi står alle i kø for at få lavet digitale udgivelser. 

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.