“for meget sikkerhed” (måske)

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
top104
Medlem

Det har altid været et godt emne “sikkerhed”, for nogen trækker bare på skuldrene af det, men min kone installerede win xp og var ubeskyttet i meget kort tid, men det var nok til at hun fik en virus, som da jeg fik installeret norton 360 og bad om support, måtte han arbejde i 6 timer, før virusen var væk! Nu har jeg Avast free antivirus, som er meget omtalt, som en god beskyttelse, så læser jeg i vore blad K F A, der er en testvinder mod malware og opdateringer af drivere og mange andre ting, så den købte jeg. I forvejen havde jeg malwarebytes  Anti-malware, men de konfliktede med hinanden  :), hver gang alting var grønt i advanced systemoptimizer, kunne jeg være sikker på, at der var malware i malware anti-bytesprogrammet, je har været ude for, at der var over 140 filer, der var inficerede. Hvad gør man så, smider man bare de penge væk, man har givet for disse programmer? Kan Komputer For Alle måske fortælle, at for mange sikkerhedsprogrammer er af det onde, det har jeg nu oplevet, er der andre, der har været ude for det samme?

Det er et kompliceret spørgsmål, du er inde på her, også fordi forskellige programmer kan have overlappende funktioner, og det kan endda ændre sig i forbindelse med programopdateringer.

Det til side er Advanced System Optimizer primært et oprydnings- og optimeringsprogram, ikke et program specialiseret i at fjerne skadelig software. Selvom programmet på det seneste har fået den funktion, er det ikke overraskende at Malwarebytes klarer opgaven betydeligt bedre.

Da du allerede er godt beskyttet med Avast! og Malwarebytes, har du ikke brug for System Protection fra Advanced System Optimizer, så jeg vil foreslå at du slår den komponent fra.

Alternativt kan du benytte dig af dine 30 dages fortrydelsesret:

http://support.systweak.com/refund_request.php


top104
Medlem

    Hej Henrik, og tak for dit svar. Måske får jeg ikke refusion, da det var den 14. september, jeg købte programmet, men han har jo lov til at håbe! Du har ret, det løser mange opgaver, men det er ikke så godt til at finde malware, næsten alt, hvad jeg ser, kommer fra systweak, så der er en konflikt mellem de 2 programmer. Jeg har heldigvis advanced driver updater, så driverne kan jeg nu altid få opdaterede, det er også et systweakprogram. 

    Venlig hilsen Eric Berg 

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.