gmail hacket

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
ole pihl-6f02d0855b
Abonnent

Min gmail er tilsyneladende blevet hacket – min bank har modtaget useriøse forespørgsler til min bankkonto, afsendt fra min gmail-adresse, men IKKE skrevet af mig! Så vidt jeg forstår gælder det om hurtigst muligt at få lukket gmail-kontoen og oprette en ny. Men hvordan gør jeg klogest dette, så jeg kan bevare f.x. de kontakter, der er knyttet til gmail-kontoen, uden at skulle taste hele mølleriet manuelt ind i den nye gmail-konto? Venlig hilsen Ole

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hvordan ved vi, at de omtalte mails er afsendt fra din GMail-konto?

    Tja, det beror bare på bankens telefoniske oplysning (min bankrådgiver). Hun ser efter sigende min gmail-adresse som afsender på den underlødige mail. Derimod kan jeg ikke selv finde den omtalte mail i ”Sendte e-mails”. I mellemtiden har jeg i øvrigt fulgt anvisningerne på Googles support-sider:

    https://support.google.com/mail/checklist/2986618

    Ifølge den side kan kontoen godt bevares, men adgangskoden skal ændres. Så det har jeg gjort – i forhåbningen om, at det er tilstrækkeligt.   Venlig hilsen Ole

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Det er en god ide at skifte adgangskode jævnligt, men det at der står [email protected] som afsender på mails banken modtager, har ikke nødvendigvis noget at gøre med dig.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.