GoSave

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
omh753464
Abonnent

For et par måneder siden bad jeg om hjælp til at fjerne GoSave og Browser Shop, men uden held. Måske er der sket noget i mellemtiden, så jeg prøver igen.

Mit styresystem er  Windows 7, Home Premium, 64-bit og jeg bruger Google Crome som browser.

Jeg kan ikke se GoSave og Browser Shop i programoversigten i kontrolpanelet, hvor man normalt kan fjerne programmer. Jeg kan se GoSave som udvidelse til Crome, men den lader sig ikke deaktivere.

Jeg ville tro, at Malwarebytes Anti-malware, Hitman eller Avast kunne løse problemet, men det er ikke tilfældet, skønt Udenvirus.dk hævder at Malware kan fjerne dem.

Er der en metode for ikke-nørder til at fjerne skidtet?

Ole Hansen


Mogens R.
Medlem

    Her kan du se på Youtube, hvordan man fjerner den GoSave. https://www.youtube.com/watch?v=u4EHNpKQSFo

    Udenvirus.dk tilbyder linkert til et godt spyware og malwareprogram, jeg har købeversionen fra. SPYUHUNTER4. Den fanger alt det, Malwarebytes Anti-malware ikke kan fjerne.

    – Kig lige i Kontrolpanelet, Programmer og funktioner, om du ikke har fået nogle ukendte toolbars o.lign. ved at datosortere dem. Sikkert mange BABYLON programmer er at finde på din browser.

    Du kan fjerne den fra din maskine, ved at hente et populært program, der kan fjerne stort set al malware. https://www.malwarebytes.org/mwb-download/ hent FREE version. – Ikke premium.

    Kør en brugerdefineret scanning, med rootkit, hvis du ikke vil følge de anvisninger, der vises på Youtube, som du kan se på linie 1.


    omh753464
    Abonnent

      Dine forslag ovenfor gav ikke rigtigt noget, men en bemærkning til en anden youtube viste sig at virke.

      Værktøjer>udvidelser>udviklertilstand.

      Under navnet på udvidelsen er en ID bestående af ca. 30 bogstaver. Kopier denne.

      Gå til “Søg i alle programmer og filer”, indsæt og søg.

      Slet indholdet af denne mappe. I mit tilfælde 5 filer, alle oprettet samme tidspunkt og svarende ca. til det tidspunkt jeg husker miseren statede.

      Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg har gjort, men indtil videre virker det. Du må selvfølgelig godt bruge dette svar til andre i samme situation, men uden garanti fra mig. Jeg burde egentlig tildele mig selv: BEDSTE SVAR.

      God Jul 

      Ole Hansen

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.