Gratis vs. betalt antivirus

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Leif Jonasson Leif Jonasson 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
pertj
Medlem

Hvad er jeres erfaringer med gratis antivirus-/sikkerhedsprogrammer som f.eks. MSE eller AVAST i forhold til de betalte?

Jeg har brugt ESET Smart Security et par år og været godt tilfreds, men hvis de gratis er lige så gode, hvorfor så ikke bruge dem?

Jeg har tidligere brugt Norton og McAfee, men de tog mange ressourcer fra PC´en, og ESET er i denne henseende bedre.

Leif Jonasson
Leif Jonasson
Supporter

    Det er efterhånden længe siden, at vi har haft den helt store sammenlignende test af antivirus. Nærmere betegnet i efteråret 2011 (blad nr. 16). Og endnu længere siden, at vi har testet gratis sikkerhedspakker op mod betalingsprogrammer.

    Vi vil lave sådan en test igen i begyndelsen af næste år, så indtil da vil jeg ikke være for skråsikker i mine udtalelser. Men blandt de gode gratis programmer, (som fx Microsoft Security essentials, AVG, Avast) får man grundlæggende en god beskyttelse som almindelig bruger og hvis man ikke udviser risikabel adfærd ved at klikke på en masse ukendte links og opsøger potentielt farligehjemmesider (fildeling etc.).

    Men som sagt et mere præcist svar må vente lidt…

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Prøv at læse denne test raport fra AV-test.

                 Klik på link til AV-test

      http://www.av-test.org/no_cache/en/tests/test-reports/?tx_avtestreports_pi1%5Breport_no%5D=121354

       

       

      Klik for stor foto og se test


      miboha
      Medlem

        Jeg vil godt tilslutte mig, at det er for lang tid imellem sådanne test af antivirus programmer. Hackerne og andre der synes det er sjovt at lægge vores pc`er ned holder ikke sådanne lange pauser. Derfor kom igang med en test af gode og mindre gode antivirus programmer. Det kan kun gå for langsomt. Især kunne jeg godt tænke mig at læse om “ukash”, det er den værste orm jeg har haft besøg af.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.