Gul trekant i browseren

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  OlFred.dk 9 år, 1 måned siden.
Oprettet af
mabg
Abonnent

Hej.

Når jeg vil bruge Nemid til bank, e-boks og Sygeforsikring kommer der en gul trekant i min Chrome browser, men ikke når jeg bruger Nemid til Telia. Jeg har læst følgende:

Din forbindelse til websitet er krypteret, men Google Chrome har registreret blandet indhold på siden. Vær forsigtig med at indtaste oplysninger på siden. Blandet indhold kan åbne et smuthul for andre personer og give dem mulighed for at manipulere med siden. Dette indhold kan være tredjepartsbilleder eller annoncer, der er integreret på siden.

Hvordan redder jeg mig ud af det?

Med venlig hilsen

Margit 🙂

 


OlFred.dk
Medlem

    Hej Margit

    Umiddelbart det art du bruger Google Chrome som browser gør mig en smule bekymret især når det er fortrolig adgang du bruger. Jeg har nemlig umiddelbart lidt på fornemmelsen at der er noget installeret i din Google Chrome browser der gør at der gives denne advarsel, min mistanke er nemlig malware af en eller anden form som du har fået installeret i Chrome uden dit vidende. Jeg bruger selv den browser der hedder firefox der kommer fra Mozilla. Den tillader nemlig ikke at installere ting og sager uden at du informeres om det. En anden ting er at Google Chrome gerne vil oversætte siden du er på og det kan risikere at være oversætter modulet der volder problemet.

    Jeg kender til 2 browsere der begge rangerer højt i sikkerhed, den ene er Firefox og den anden er Opera – De har ligefrem kæmpet om første pladsen i sikkerhed (ifølge en tidligere artikel, vist nok fra Komputer for alle).

    Personligt holder jeg mig til Firefox og jeg er til dato ikke blevet skuffet.

    En ting med firefox er når du bruger java’s sikkerhedsmodul bliver du spurgt om aktivering af Plugin (puslespils brik) først (ved nye versioner) derpå når sikkerhedsmodulet så starter bliver du endnu en gang spurgt (Accepter og husk), ved kørsel af NemID login siden.

     

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.