hjemmesid vises ikke korrekt

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Lars Jørgensen
Medlem

Hej.

Når jeg går ind på myip.dk får jeg ikke vist den korrekte hjemmeside (som vist på sidste skærmprint i vedhæftet billedefil!) men derimod det som er vist i første skærmprint.

Jeg har scannet min maskine flere gange med virusprogram og skulle ikke have virsus elle malware.

Ud fra kildekoden (midsterste billede på vedhæftet!) af den “forkerte” side, kan jeg ikke umiddelbart se hvad den sætter i gang, så den viser det forkerte skærmbillede.

Hvordan får jeg min maskine til at vise siden korrekt ?

Venlig hilsen

Lars Jørgensen

Den viste side er fra CloudFlare, et beskyttelsessystem mod et bredt udvalg af hackermetoder, herunder virus, som vejledningen forklarer. 

Når CloudFlare reagerer på den måde, skyldes det mistænkelig aktivitet fra det netværk, du sidder på – men det kan være i ret bred forstand. Du har gjort ret i at scanne din computer for virus, og er der andre computere i det samme netværk, bør de have samme tur.

Vil du være 112 % sikker på at din computer er virusfri, anbefaler jeg at bruge Windows Defender Offline til en virkelig grundig scanning:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows/what-is-windows-defender-offline

Det er dog også muligt, at der er tale om falsk alarm, og at problemet vil forsvinde af sig selv.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.