Hvilke programmer skal jeg smide ud?

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
Jensgibe
Abonnent

Hej

Jeg er 86 og ikke for spids men har været kunde i mange år, og har i den tid downloadet masser af programmer fra FordelsZonen.  Jeg synes min maskine er blevet noget langsom og spekulerer på om for eksempel AVAST Free Antivirus (som jeg har installeret for ca. 10 dage siden), måske clasher med: Windows 10 pakken, CCleaner, RevoUninstaller eller Glary Utility, som jeg har haft i nogle år. Alle installeret fra Fordelszonen og kørt upåklageligt.

Men jeg har nok også lavet en slem fejl, idet jeg til MEGA.NZ Sync har Uploadet til Cloud’en, og der kom både Dropbox og Google Drev med. der var ca. 23.000 filer og det kørte uafbrudt i 4 døgn, og så manglede jeg stadig 5000 filer.

Inden jeg slettede Mega.nz var der uploaded ca. 38 GB !!!! Jeg TROR jeg må have slettet det fra CLOUD, men hvor ser man det? Desuden Downloadede “den” også samtidig, men jeg aner ikke hvor de er sket til?? Er det på min HD, eller Skyen???

Jeg forstår ikke hvorfor “den” skal både up og downloade for at gemme som en sikkerhed for mine filer???

Kan I henvise til et forum for Mega.

Jeg har afinsttalleret MEGA, og renset med alle programmer, er der noget andet jeg kan gøre med venlig hilsen   Jens g

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Du kan skrive direkte til Mega her: https://mega.nz/support

    38 GB er ikke voldsomt, især ikke hvis du har en stak film/billeder liggende på harddisken.

    Og det er ikke nogen ‘fejl’ at installere Mega, der er et udmærket produkt. Derimod er det rigtigt, især på en lidt ældre computer, at det belaster harddisken en del at sende/modtage så mange filer.

    De programmer, du nævner, er ikke i konflikt med hinanden. Nu er det et almindeligt fænomen at Windows ’sander til’, og bliver langsommere på grund af stadig flere baggrundsprogrammer og opdateringer. Den bedste kur mod det er at skifte den mekaniske harddisk ud med en SSD, men det er også vigtigt at computeren har ram nok (8 GB er passende for de fleste), og du bør slå unødvendige baggrundsprogrammer fra.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.