Hvilket backup-program kan anbefales?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
jogi
Medlem

Jeg har dannet et komplet image af min bærbare PC (en god ting – har haft brug for det to gange da PC´en gik helt død). Men nu vil jeg jo også LØBENDE tage backup af mine filer. Jeg har tænkt mig at koble en NAS-harddisk til mit netværk og tænker så at et backup-program kan indstilles til AUTOMATISK at tage backup til min NAS når der kommes flere ting på min bærbare.

Jeg kører Vista Home Primium og der er jo backup indbygget – Men er det godt nok til at tage løbende backup som jeg beskriver, eller findes der en bedre løsning – evt. en man skal købe men også gratis. Ville være rart hvis det var på dansk, men ellers enkelt at gå til. Jeg har tidligere prøvet Vistas indbyggede, men kan ikke forstå hvorfor backup fylder så meget selv om der næsten ikke er lagt mere på PC´en siden sidste backup. Meningen skulle jo være at der kun tages backup af det som er ændret/tilgået siden sidste backup.

Håber at få et råd til et godt backup-program som jeg har beskrevet.

Hvis du køber en NAS af et godt mærke (Synology og Linksys er blandt dem), vil der som regel følge et program med, der gør nøjagtigt, hvad du har brug for. Du skal blot installere og konfigurere programmet, så passer det sig selv. Når der er tændt for både computer og NAS, drysser filerne stille og roligt over på NAS’en, og vil være der, hvis du får brug for dem.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.